Ali Çamdalı: “Bizim Derdimiz Belli”

Ali Çamdalı: “Bizim Derdimiz Belli”
Konyaspor Teknik Direktörü Çamdalı: "Fenerbahçe’nin puanlara ne kadar ihtiyacı varsa bizim de o kadar ihtiyacımız var. Şampiyonluk yarışında neler oluyor şu anda bizi hiç ilgilendirmiyor, derdimiz Konyaspor’u en hızlı şekilde rahat bir pozisyona sokmak”

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında konuk edecekleri Fenerbahçe maçına ilişkin, "Fenerbahçe’nin bu puanlara ne kadar ihtiyacı varsa bizim de o kadar bu puanlara ihtiyacımız var. Şampiyonluk yarışında neler oluyor tabi ki şu anda bizi hiç ilgilendirmiyor. Bizim derdimiz Konyaspor’u en hızlı şekilde rahat bir pozisyona sokmak” dedi.

Teknik Direktör Ali Çamdalı, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdükleri Kayacık Tesisleri’nde antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Karşılaşma için hazırlıklarımızda bugün 4. günümüz. Öncelikle şunu söylemem lazım; pozitif bir şekilde oyuncu grubu tamamen Fenerbahçe maçına odaklı, enerjisi yüksek, olumlu bir şekilde antrenmanlara katılım sağlıyor. Bu durum bizim de işimizi de bir nevi kolaylaştırıyor. Bizi de bir şekilde bu motive ediyor. Fenerbahçe maçının kolay bir maç olmayacağını biliyoruz” diye konuştu.

“Umarım doğru şekilde hazırlanıp, dersimize çalışıp Fenerbahçe maçında ihtiyacımız olan puan veya puanları almak istiyoruz” diyen Çamdalı sözlerini şöyle sürdürdü: "Fenerbahçe’nin bu puanlara ne kadar ihtiyacı varsa bizim de o kadar bu puanlara ihtiyacımız var. Şampiyonluk yarışında neler oluyor tabi ki şu anda bizi hiç ilgilendirmiyor. Bizim derdimiz Konyaspor’u en hızlı şekilde rahat bir pozisyona sokmak. O yüzden en sıkı şekilde çalışmalarımıza devam edip maç gününü bekliyoruz."

Konyaspor’da 6 yıl futbolcu olarak da görev aldığına değinen Çamdalı, “Bunu canı gönülden yaptım. Konu Konyaspor olunca akan sular duruyor bende. Ancak şu an da konu Ali Çamdalı değil Konyaspor ve Konya. Bu konuda neler yapabiliriz hep birlikte buna bakmamız gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Yeşil-beyazlı takımda şu anda aidiyet duygusu yüksek futbolcu ve teknik ekibin bulunduğunu dile getiren Çamdalı, taraftarlara da çağrıda bulunarak, “En zor zamanda hep bir şekilde takımlarına destek verdiler. Bunu tekrar yapacaklarına inanıyorum ve eminim” diye konuştu.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.