Yağmur Altında Antrenman Yapan Takıma Moral Ziyareti

Yağmur Altında Antrenman Yapan Takıma Moral Ziyareti
Süper Lig’de kalma savaşı veren Konyaspor’un antrenmanını ziyaret eden protokol üyeleri, yağmur altında gerçekleştirilen idmanı izleyerek takıma başarılar diledi.

Süper Lig’de kalma savaşı veren Konyaspor’un antrenmanını ziyaret eden protokol üyeleri, yağmur altında gerçekleştirilen idmanı izleyerek takıma başarılar diledi.

Konya Valisi Vahdettin Özkan, milletvekilleri Latif Selvi, Barış Bektaş ve Ünal Karaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut ve taraftarlar, Kayacık Tesisleri’nde yağmur altında Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Konyaspor’u ziyaret etti. Antrenmanı izleyen Konya protokolü, yeşil-beyazlı ekibe başarılar diledi.

Tümosan Konyaspor'un antrenmanlarını yaptığı Kayacık Tesisleri’nde futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler ile bir araya gelen Vali Özkan ve beraberindeki heyet, Süper Lig’in 35. haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesi gerçekleştirilen antrenmanı izlediler.

1mays-konyaspor-ziyaret1.jpg

Antrenman öncesi futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler ile bir süre sohbet eden Vali Özkan, “Bugün Konyaspor için hep beraberiz. Şehrin ruhunu buraya yansıtacağız. Önümüzdeki maçları alarak yolumuza devam edeceğiz. Hepimiz sizlerle beraberiz” dedi.

Futbolcular ve teknik heyete başarılar dileyen Vali Özkan, Şehir olarak her zaman Konyaspor’umuzun yanında olacaklarını ifade etti.

1mays-konyaspor-ziyaret3.jpg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise, “Valimiz ve Konya milletvekillerimizle birlikte Fenerbahçe maçı öncesi yağmur altında Kayacık Tesislerinde Konyaspor’umuzun antrenmanını ziyaret ederek başarılar diledik. Görevde olduğum sürece her dönem Konyaspor için maddi manevi üstümüze düşeni hep yaptık. İyi günde de kötü günde de takımımızı destekledik. Her şeyden öte bir taraftar olarak takımımıza dün de güveniyordum bugün de. Bazı arkadaşlarımızın sosyal medyada sitemlerini görüyorum ama bu şehirde mağlubiyete benden daha fazla üzülen, galibiyete de sevinen yoktur diye düşünüyorum. Konyaspor bizim değerimizdir” ifadelerini kullandı.

1mays-konyaspor-ziyaret2.jpg

Teknik Direktör Ali Çamdalı ve yardımcı antrenörler yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve pas çalışması ile başladı. 6’ya 4 oyun ile devam eden antrenman, 5’e 5 maçlarla sona erdi.

Taraftarlara seslenen Konyaspor takım kaptanı Soner Dikmen ise, “Bu zor günleri ancak sizin desteğinizle atlatabiliriz. Size çok ihtiyacımız var” dedi.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.