112 Acil Sağlık Çalışanlarının Günü Pasta Kesilerek Kutlandı

112 Acil Sağlık Çalışanlarının Günü Pasta Kesilerek Kutlandı
1-7 Aralık tarihleri arasında kutlanılan Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kapsamında günün anısına pasta kesildi, tüm 112 Acil Sağlık Çalışanlarının günü kutlandı.

Konya’da 1-7 Aralık tarihleri arasında kutlanılan Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kapsamında günün anısına pasta kesildi, tüm 112 Acil Sağlık Çalışanlarının günü kutlandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Meram 8 Nolu Nermin-Tevfik Başman Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Tüm 112 çalışanlarının gününü kutlayan ve günün anısına hazırlanan pastayı 112 çalışanları ile birlikte kesen Milletvekili Usta, telsiz anonsu ile de tüm istasyon çalışanlarına seslenerek günlerini tebrik etti. Milletvekili Usta, İl Sağlık Müdürü Koç’tan Konya’daki 112 istasyonlarının çalışmaları ve vakaya ulaşma süreleri konusunda bilgi aldı.

Sağlık çalışanlarının pandemi döneminde ve sonrasında özveri ile görev yaptıklarını belirten Milletvekili Usta, “Gece gündüz demeden vefa ile her imdat çağrısına aşkla koşan tüm 112 Acil Sağlık hizmetleri çalışanlarımızın gününü kutluyorum. Gününüz kutlu olsun. Size güveniyor, canımızı size emanet ediyoruz. Emekleriniz için teşekkür ederiz” dedi.

Ambulanslara yol verilmesi konusunda vatandaşlardan daha duyarlı davranmalarını da isteyen Milletvekili Usta, “Lütfen ambulans gördüğümüzde hiç sorgulamadan, içerisinde kendimiz ya da bir yakınımız varmış gibi düşünelim ve hemen yol verelim” dedi.

Düzenlenen kutlama programına Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, istasyonun yapımını üstlenen hayırsever iş insanı Tevfik Başman, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Ergin, Başkan Yardımcısı Dr. Alper Çelikdelen, Başhekim Dr. Erkan Âşık ve Başhekim yardımcılarının yanı sıra 112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanları katıldı.

Programın ardından 112 Acil Sağlık Hizmetleri temalı pastayı kesen Genel Başkan Yardımcısı Usta, sağlık çalışanları ile sohbet ederek, karanfil dağıttı. Program günün anısına fotoğraf çekimiyle sona erdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.