1922 Konyaspor Moralli

1922 Konyaspor Moralli
1922 Konyaspor, iç sahada oynayacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlılarda moraller yerinde. Yavru Kartal, 1. Lig’e adını yazdıran Eyüpspor karşısında kazanarak matematiksel olarak da ligde kalmayı garantilemek istiyor

MİSLİ.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor, iç sahada oynayacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz hafta sonu evinde Sivas Belediyespor ile karşılaşan ve rakibini 2-1 mağlup ederek oldukça rahatlayan yeşil-beyazlılar, dün öğleden sonra Tatlıcak Tesisleri’nde toplandı ve Teknik Direktör Levent Kartop yönetiminde çalıştı. Yeşil-beyazlılar yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda 5’e 2 pas ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanda futbolcuların moralli oldukları gözlendi. Yavru Kartal bugün yapacağı taktik idmanıyla ise hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.

 

1922 KONYASPOR-Eyüpspor maçının hakemi de açıklandı. Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre yarın saat 14.00’de Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak maçı Şanlıurfa bölgesi hakemi Yusuf Adnan Kendirciler yönetecek. Kendirciler’in yardımcılığını ise Mehmet Mithat Levent ve Burak Sami Şad yapacak. 1922 Konyaspor, son haftalardaki çıkışıyla göz dolduruyor. Yeşil-beyazlı ekip, teknik direktörlüğe Levent Kartop’un gelmesiyle çıkışa geçti ve ligde kalmayı büyük ölçüde garantiledi. Son olarak Sivas Belediyespor’u sahasında mağlup eden Yavru Kartal, yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı.

 

BU sezonki en iyi dönemini geçiren pilot takım, 5 maçlık dönemde 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak hiç mağlup olmadı. Levent Kartop’un öğrencileri, ligde son 5 haftaya 38 puanla 16. sırada girerken, küme düşme hattı ile arasındaki puan farkını da 12’ye kadar çıkardı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, 1. Lig’e yükselen Eyüpspor karşısında ligde kalmayı matematiksel olarak da garantilemek istiyor. Ayrıca Göztepe’den kiralanan Ege Özkayımoğlu, ligde uzun bir aranın ardından ağları havalandırdı. 19 yaşındaki forvet, Sivas ağlarını havalandırarak ligdeki 9. golünü kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.