1922 Konyaspor Şansını Tepti: İş Mucizelere Kaldı!

1922 Konyaspor Şansını Tepti: İş Mucizelere Kaldı!
Zonguldak Kömürspor’a 1-0 mağlup olan 1922 Konyaspor, ligde kalma yolunda önemli bir fırsatı değerlendiremeyerek ligde kalma şansını mucizelere bıraktı!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve ligde kalma şansını oldukça azaltan Karatay Termal 1922 Konyaspor’da moraller sıfır. Geçtiğimiz hafta sonunda sahasında Zonguldak Kömürspor’a 1-0 mağlup olan yeşil-beyazlı temsilci Konyaspor, ligde kalma yolunda önemli bir fırsatı değerlendiremeyerek düşmeme şansını mucizelere bıraktı. 29 puanı bulunan Yavru Kartal, Pazarspor’un mağlup olduğu, Akhisarspor’un ise berabere kaldığı haftada kaybederek büyük bir şansı kullanamadı.

Yeşil-beyazlı ekip, Zonguldak Kömürspor maçını kazanması halinde Akhisarspor’u geçecek ve ikili averajda üstün olduğu Pazarspor ile puanını eşitleyecekti.

Ayrıca Zonguldak Kömürspor ile puan farkını ikiye kadar indirecekti. Ancak temsilcimiz aldığı yenilgiyle ligde kalma şansını deyim yerinde ise mucizelere bıraktı.

Ligde iki maçı kalan 1922 Konyaspor, Pazarspor ve Akhisarspor’un puan kaybetmesini bekleyecek. Yeşil-beyazlılar, önümüzdeki pazar günü İzmir deplasmanında play-off yarışı içinde olan Bucaspor 1928 ile karşılaşacak. Zorlu maçın hazırlıkları ise yapılan antrenmanlarla sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.