1922 Konyaspor’da Maddi Kriz!

1922 Konyaspor’da Maddi Kriz!
Konyaspor’un pilot takımı 1922 Konyaspor’da mali kriz nedeniyle sıkıntılı günler yaşanıyor. Maaş, prim ve peşinat ödemelerini alamayan futbolcular idman boykotu yaptı. Konyaspor yönetimi ise idmana çıkılmamasını noterle tespit ettirdi

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele veren 1922 Konyaspor’da, futbolcular deyim yerinde ise kazan kaldırdı. Ligde istikrarı bir türlü yakalayamayan yeşil-beyazlı temsilcimizde, sezon başından bu yana yerine getirilmeyen mali yükümlülükler futbolcuların isyan etmesine neden oldu.

Konyaspor’un pilot takımı olan ve bu sezon akademi ağırlıklı bir kadroyla ligde mücadele veren yeşil-beyazlılarda idmanlar boykot ediliyor. Sezon başından beri maçı, peşinat ve prim ödemelerini alamayan yeşil-beyazlı genç futbolcular, bu hafta içi yapılan ilk çalışmaya çıkmadı.

DERİNCE Belediyespor maçı sonrasında çarşamba günü Saraçoğlu Tesislerindeki idmana çıkmayan yeşil-beyazlı futbolcular, yönetime tepkilerini gösterdiler. Konyaspor yönetiminin isteğiyle noter tespiti yapılırken, futbolcular dünkü idmanda yer aldı. Devre arasına kadar oynanacak 3 maç sonunda taahhütlerin yerine getirilmemesi durumunda futbolcuların, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvurarak serbest kalacağı öğrenildi. Son dönemde mali sorunlar yaşayan pilot takım için Konyaspor Kulübü’nün bu darboğazı nasıl aşacağı ise bilinmezken, yeşil-beyazlı camiada yaşanan süreç nedeniyle endişeli bir bekleyiş hakim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.