1922 Konyaspor’da Seçim Günü

1922 Konyaspor’da Seçim Günü
1922 Konyaspor’da, çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Olağanüstü Genel Kurul bugün yapılacak. Büyükşehir Belediye Stadyumu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek Genel Kurul saat 17.30’da başlayacak

TFF 2. Lig temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor’da, çoğunluk sağlanamadığı için ilk oturumda ertelenen Olağanüstü Genel Kurul bugün yapılacak.

Konya Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek Genel Kurul saat 17.30’da başlayacak.

Yeşil-beyazlılarda mevcut Başkan Mustafa Çalıcı’nın yeniden aday olmayacağı öğrenilirken, yeni başkanlık için Zahir Renklibay isminin ağırlık kazandığı ifade edildi. Daha önce de yeşil-beyazlı kulüpte başkanlık görevini yürüten ve başarılı olan Zahir Renklibay’ın da başkanlık için yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Yavru Kartal’da yeni başkan ve yönetiminin belirlenmesinin ardından ise yeni sezon planlaması masaya yatırılacak.

 

YEŞİL-beyazlılar, yeni yönetimin belirlenmesinin ardından vakit kaybetmeden sezon hazırlıkları ve transferler için düğmeye basacak. Geride kalan sezonun ikinci yarısında Konyaspor altyapısını çok verimli kullanan 1922 Konyaspor’da, bu anlayışın yeni sezonda da sürdürülmesi bekleniyor. Yeşil-beyazlılarda başkanlık seçiminin ardından ilk olarak teknik direktör konusu masaya yatırılacak. Mevcut teknik direktör Levent Kartop’un sözleşmesi sona ererken, Kartop daha önce verdiği demeçte, “Görev verilmesi halinde burada devam edebilirim” diyerek yeni sözleşme konusunda açık kapı bırakmıştı. Yavru Kartal’da teknik heyet sorunu çözüldükten sonra ise transferde izlenecek yol haritası da şekillenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.