1922 Konyaspor’un Gözü Yeni Sezonda

1922 Konyaspor’un Gözü Yeni Sezonda
1922 Konyaspor’da, başkan ve yönetim seçiminin ardından gözler teknik direktör ve transfer çalışmalarına çevrildi. Yavru Kartal’da takımın başına Konyalı bir ismin getirilmesi planlanırken, transferde de altyapıdan futbolcular kadroya dahil edilecek

Önümüzdeki Sezonda da TFF 2. Lig’de mücadele edecek temsilcimizde 1922 Konyaspor’da, başkan ve yönetim belirlenmesinin ardından gözler teknik direktör ve transfer çalışmalarına çevrildi. Yeşil-beyazlılarda Zahir Renklibay yeniden başkanlığa seçilirken, yeni yönetim önümüzdeki hafta başından itibaren kolları sıvayacak. Yavru Kartal’da ilk olarak teknik direktör konusu çözüme kavuşturulacak. Geçtiğimiz sezon görev alan Levent Kartop ile sözleşme yenilemeyi düşünmeyen yeşil-beyazlılar, takımın başına Konyalı bir ismi getirmenin planlarını yapıyor. Hoca konusunun netleşmesinin ardından ise temsilcimizde transfer çalışmaları başlayacak.

 

Yavru Kartal’da yeni sezon kadro çalışmalarında farklı bir anlayış ile hareket edilecek. 1922 Konyaspor’da yaş ortalamasının 20’nin altına düşürülmesi planlanırken, altyapıdan birçok ismin kadroya dahil edilmesi hedefleniyor. Geride kalan sezonun devre arasında altyapıdan yapılan takviyelerle yaş ortalaması düşen yeşil-beyazlı ekipte, bu anlayış artırılarak devam ettirilecek. Bu noktada U19 takımından genç oyuncular gelecek sezon kadroda yine yer bulacak. 1922 Konyaspor, önümüzdeki birkaç sezon içinde ise sadece altyapıdan yetişen futbolcularla mücadele vermeyi düşünüyor. Başkan Zahir Renklibay da yaptığı açıklamada “Amacımız Konyaspor Futbol Akademisi ile organik bağımızı sağlamlaştıracak, gelecekte tamamen akademiden yetişen futbolculardan 1922 Konyaspor’u oluşturmaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.