1922 Konyaspor’un İşi Mucizelere Kaldı!

1922 Konyaspor’un İşi Mucizelere Kaldı!
6 puanlık maçta Rize temsilcisi Pazarspor’a konuk olan 1922 Konyaspor, sahadan mağlubiyetle ayrılarak 28 puanla düşme hattında kaldı. Yavru Kartal matematiksel olarak ligde kalma şansını sürdürse de işini mucizelere bıraktı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor, kritik Rize deplasmanında Pazarspor’a 2-1 mağlup olarak, matematiksel olarak şansı devam etse de ligde kalma şansını mucizelere bıraktı. Yeşil-beyazlılar, 6 puanlık maçta kendisi gibi düşmeme savaşı veren Pazarspor karşısında sahadan puansız ayrılarak, kötü gidişe son veremedi. Yavru Kartal, zorlu mücadeleye Ahmet, Fatih, Ahmet Önay, Adem, Mustafa, Salim, Hacı Ömer, Seydi, Mehmet Ali, Eyüp ilk 11’i ile çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, Pazarspor 43. dakikada Feyyaz Adil’in golüyle soyunma odasına 1-0 önde gitti.

MAÇIN ikinci yarısına skor üstünlüğünü eline almak adına oyuncu değişikliği ile başlayan 1922 Konyaspor, 58. dakikada kalesinde ikinci golü gördü. Yavru Kartal beraberlik için yüklendiği anlarda ani gelişen Pazarspor atağında Eray Karataş’ın golüne engel olamadı ve skor 2-0’ya geldi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz maçın kalan bölümünde baskısını artırdı ancak aradığı golü 89. dakikada bulabildi. Mustafa Apardı’nın golüyle farkı 1’e indiren 1922 Konyaspor, maçın uzatma bölümlerinde başka gol bulamadı ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Konya’ya eli boş dönen Yavru Kartal 28 puanla düşme hattında kalırken, Pazarspor ise puanını 31’e yükseltti ve düşme hattından çıktı. 1922 Konyaspor, 3 Nisan Pazar günü sahasında Amed Sportif Faaliyet ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.