Abdil Erdal: “Sorunlarımızın Çözümünde Bütün Partilerden Destek Bekliyoruz”

Abdil Erdal: “Sorunlarımızın Çözümünde Bütün Partilerden Destek Bekliyoruz”
Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal: “Oda olarak yeni bir dönemi başlattık. Mesleğimize ve meslektaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde odamızı daha aktif bir hale getirerek, kurumsallaşmaya ağırlık vereceğiz. Mesleki sorunlarımızın çözümü noktasında bütün partilerden destek bekliyoruz”

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Abdil Erdal, CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş’ın ziyaretinde, “Oda olarak yeni bir dönemi başlattık. Meslektaşlarımızın sorunlarının takipçisi olacağız. Mesleğimize ve meslektaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde odamızı daha aktif bir hale getirerek, kurumsallaşmaya ağırlık vereceğiz. Mesleki sorunlarımızın çözümü noktasında bütün partilerden destek bekliyoruz” dedi.

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri,  Konya SMMMO Başkanlığı’na seçilen Abdil Erdal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkati çeken ve STK’ların yanlarında ve onların sorunlarının takipçisi olacaklarını belirten Bektaş, “Toplumsal birlikte önemli görevleri yerine getiren Sivil Toplum Kuruluşları ve odalarımız bizim için önemlidir. Başta toplumsal dayanışmayı geliştirme olmak üzere bireylerin yalnızlaşmasını önleyen ve manevi doyuma ulaşmalarını sağlayan önemli faaliyetler yürütmektedir. Bu anlamda sivil toplum kuruluşlarımıza önem vermekteyiz. Konya SMMMO ilimizdeki önemli odalarımızdandır. Onların sorunlarının takipçisi olup, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Oda başkanlığına seçilen Abdil Erdal ve yönetim kurulunu kutlayarak başarılarının devamını dileriz” ifadelerini kullandı.  

“ODA OLARAK YENİ BİR DÖNEMİ BAŞLATTIK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal ise “CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Oda olarak yeni bir dönemi başlattık. Meslektaşlarımızın sorunlarının takipçisi olacağız. Mesleğimize ve meslektaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde odamızı daha aktif bir hale getirerek, kurumsallaşmaya ağırlık vereceğiz. Mesleki sorunlarımızın çözümü noktasında bütün partilerden destek beklediğimiz gibi, CHP’den de destek bekliyoruz” diye konuştu.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.