Acar: ‘Haklarını Ödeyemeyiz!’

Acar: ‘Haklarını Ödeyemeyiz!’
YRP Konya İl Başkanı Adnan Acar, cenneti kazanmamıza vesile kılınan annelerimizi senenin bir gününde değil, bir ömür boyunca kucaklamamız gerektiğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya İl Başkanı Adnan Acar, huzurlu bir toplumun temelinde sağlam aile yapısının olduğuna vurgu yaparak, annelerimizin bu yapının temel direği olduğunu kaydetti. Peygamber Efendimizin “Cennet, anaların ayakları altındadır.” Hadis-i Şerifini hatırlatan Başkan Acar, “En değerli varlığımız olan baş tacı annelerimizin gönüllerini hoş tutmak bizim için bir görevdir” dedi.

Başkan Acar, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Bizleri dünyaya getiren, yaşama hazırlayan, her türlü fedakârlıkta bulunarak şefkat ve merhametini esirgemeyen annelerimizin hakkını ödemek için ne yapsak azdır. Peygamber Efendimizin “Cennet, anaların ayakları altındadır.” Hadis-i Şerifini tahlil ettiğimizde, annenin cenneti kazanmaya vesile kılındığını görürüz.  Dinimizin ‘öf’ bile denmesini yasakladığı annelerimizin gönüllerini senede bir gün değil her zaman hoş tutmalı ve hürmette kusur etmemeliyiz. Bu vesileyle, toplumu şekillendirmede büyük rolü olan annelerimizi en içten duygularımla selamlıyor, hürmetlerimi sunuyorum” İfadelerini kullandı.

 

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.