‘Aile İçi İletişim’in Önemini Anlattığı Yazısı Birinci Oldu

‘Aile İçi İletişim’in Önemini Anlattığı Yazısı Birinci Oldu
Lise öğrencileri arasında düzenlenen ‘Aile İçi İletişimin Önemi’ konulu kompozisyon yarışmasında Şükrü Doruk Kız AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 11. Sınıf Öğrencisi Betül Tuncer birinci oldu.

MEGA kapsamında Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün lise öğrencileri arasında düzenlediği ‘Aile İçi İletişimin Önemi’ adlı kompozisyon yarışmasında Şükrü Doruk Kız AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 11. Sınıf Öğrencisi Betül Tuncer birinci oldu.

Okul Müdürü Hüseyin Kadir Balcı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Okulumuz Şükrü Doruk Kız AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak gerek TEKNOFEST ve TÜBİTAK projelerindeki başarılarıyla gerekse her yıl İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu sosyal kültürel, şiir ve kompozisyon yarışmalarında çoğunlukla 1. olmakla birlikte mutlaka ilk üçe giren öğrenciler okulumuzdan çıkmaktadır. Öncelikle bu önemli başarıyı elde eden öğrencimiz Betül Tuncer olmak üzere öğrencimizin başarısında katkısı ve desteği olan öğretmenlerimizi ve öğrencimizin ailesini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.