Akşeker, 100. Yıl kutlamalarında

Akşeker, 100. Yıl kutlamalarında
Konyaspor 100. Yıl Festivali'nde kurulan stantta Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen'i misafir eden Akşeker, katılımcılara da sucuk ziyafeti verdi

Akşeker Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mert Şeker ile satış direktörü İbrahim Topçu, Akşeker standını ziyaret eden Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetimini misafir etti.

Konyaspor’un 100. yılı nedeniyle düzenlenen festival kapsamında MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu ve festival alanında kurulan standları ziyaret eden Özgökçen, Akşeker’in standında da ürünler ve Akşeker'in çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Başkan Özgökçen’in ziyaretinden onur duyduklarını dile getiren Mert Şeker, “Konyaspor’un 100. yılında Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetimi standımızı gezerek bizleri de onure ettiler. 10 gün sürecek kutlamalarda biz de Akşeker firması olarak stantlarımızı kurduk. Burada kutlamalara katılan halkımıza ikramlarda bulunuyoruz. Sucuk ziyafeti vermeye devam edeceğiz. Akşeker olarak Konyaspor’umuzun 100. yılını kutlar başarılarının devamını dileriz” dedi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.