Akşeker’den Sağlık Çalışanlarına Anlamlı Jest

Akşeker’den Sağlık Çalışanlarına Anlamlı Jest
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdüren korona virüs salgısına karşı büyük bir mücadele içerisinde olan sağlık çalışanlarına bazı kurum ve kuruluşlarınca yapılan jestlere bir yenisi daha eklendi. Akşeker Grup, korona virüs kapsamında mücadele veren sağlık çalışanlarına öğle yemeği ikram etti.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdüren korona virüs salgısına karşı büyük bir mücadele içerisinde olan sağlık çalışanlarına bazı kurum ve kuruluşlarınca yapılan jestlere bir yenisi daha eklendi.

Merkezi Konya’da bulunan, yurt içi ve yurt dışındaki et entegre tesisleri ile Türkiye’nin kırmızı et sektöründeki en büyük işletmelerinden biri olan Akşeker Grup tarafından, Konya’daki sağlık çalışanlarına öğle yemeği ikram edildi.

Korona virüsle mücadelede Konya’nın en büyük sağlık kompleksi olan Beyhekim Devlet Hastanesi ve bu kuruma bağlı çeşitli kuruluşlarda görev yapan 3000’e yakın sağlık çalışanına, Akşeker’in Konya’daki et entegre tesislerinde hazırlanan döner, öğle yemeği olarak ikram edildi.

Şirket olarak sosyal sorumluluğa büyük önem verdiklerini belirten Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Şeker, “Korona virüs mücadelesinde büyük fedakarlık göstererek gecesine gündüzüne katarak canla başla çalışan sağlık çalışanlarımıza bizde bir katkı sağlamak istedik. Sağlık Müdürlüğü ile yaptığımız temaslar sonucu kendilerinden aldığımız sayı kadar döneri hazırlayıp kendilerine teslim ettik. Kendilerine helal hoş olsun, afiyet olsun” diye konuştu.

Konya İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ise duyarlı yardımseverlerin desteklerini gördüklerini ve bununda kendilerini çok duygulandırdığını ifade ederek, Akşeker Gruba teşekkür etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.