Ali Usta Konya’nın Yöresel Lezzetleri’ni Sunumda Sınır Tanımadı

Ali Usta Konya’nın Yöresel Lezzetleri’ni Sunumda Sınır Tanımadı
“CANINIZ NE ZAMAN ETLİEKMEK İSTERSE HİZMETİNİZDEYİZ”: Konyalı Ali Usta, etliekmek başta olmak üzere yöresel lezzetlerini haftanın her günü her saat tatmak isteyenler için hizmet vermeye başladı.

Hazreti Mevlana Türbesi, tarihi ve kültürel yerleri ziyaret etmek amacıyla Konya’ya gelen yerli ve yabancı turistler, yöresel lezzetlerini de tatmadan kentten ayrılmıyor. Anadolu’nun en zengin mutfak kültürüne sahip Konya’nın etliekmek, fırın kebabını tadanlar hayranlıklarını gizleyemiyor. Damak lezzetlerinden etliekmek, Konya’da yaşayanların da yemek kültüründe vazgeçilmezleri ve tercihleri arasında ilk sırayı alıyor. Ancak, günün belli bir saatinden sonra Konya’nın yöresel lezzetlerini tatmak mümkün olmuyor.

İşte Konyalı girişimci Ali Usta, etliekmek başta olmak üzere yöresel lezzetlerini haftanın her günü her saat tatmak isteyenler için hizmet vermeye başladı.

Konyalı Ali Usta Restorant İşletmecisi Ahmet Sarıkulak’ın düzenlediği basınla buluşma programına Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Konya Pastacılar Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu, Konya Bakkallar Odası Başkanı Feridun Göner ve basın mensupları katıldı.

Konyalı Ali Usta Restorant İşletmecisi Ahmet Sarıkulak, “Tesisimizde yedi gün 24 saat hizmet veriyoruz. Ağırlıklı olarak etliekmek, fırın kebabı, etli pilav başta olmak üzere yöresel lezzetleri gelen misafirlerimizin hizmetine sunuyoruz. Ayrıca saç kavurma, ızgaranın yanı sıra yemek çeşitlerimizle de müşterilerimize temiz ve nezih bir ortamda hizmet veriyoruz. Her saatte tesisimizde etliekmek servimiz bulunuyor. Konyalıları ve müşterilerimizi ağırlamaktan mutlu oluruz” diye konuştu.

Konyalı Ali Usta Restoran, Konya- Ereğli karayolu 5. kilometresinde Aytemiz Petrol içindeki tesislerinde müşterilerini ağırlıyor.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.