Amir Hadziahmetovic: “Takım Ruhumuz Şahane”

Amir Hadziahmetovic: “Takım Ruhumuz Şahane”
Konyaspor’un önemli futbolcularından Amir Hadziahmetovic, Fenerbahçe maçının zor bir maç olduğunu herkesin bildiğini ifade ederek, “Bu yüzden iyi hazırlanıyoruz. Yeni gelen hocamızla birlikte takımımız çok iyi bir hava yakaladı. Takım ruhumuz şahane. Bu maçtan güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Hedefimiz tabi ki de 3 puan” dedi.

Konyaspor’un önemli futbolcularından Amir Hadziahmetovic, takım olarak 4 maçtır bir çıkış yakaladıklarını ve amaçlarının Fenerbahçe maçından galip ayrılarak bunu devam ettirmek olduğunu söyledi.

Fenerbahçe maçının zor bir maç olduğunu herkesin bildiğini ifade eden Amir Hadziahmetovic, “Bu yüzden iyi hazırlanıyoruz. Yeni gelen hocamızla birlikte takımımız çok iyi bir hava yakaladı. Takım ruhumuz şahane. Bu maçtan güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Hedefimiz tabi ki de 3 puan” dedi.

Hadziahmetovic, bir basın mensubunun Konyaspor’da teknik direktör değişiminin ardından mağlubiyet almadığı ve bunun en önemli nedeninin ne olduğu sorusuna ise, “Hocamız geldikten sonra 4 maçtır kaybetmedik. Bu maçların sadece ikisinde oynayabildim. İki maçı da sakatlığım nedeniyle kaçırmış oldum. Şu an kendimi daha iyi hissediyorum. Tabi ki hocamız bana şans verdiği sürece elimden gelenin en iyisini yapmak için sahada her şeyimi vereceğim. Takım olarak da hocamız geldikten sonra iyi işler çıkartmaya başladık. Daha iyi pres ve topu saklayarak topla daha iyi işler yapıyoruz. Bunu da maçlarda daha iyi oynayarak herkese gösteriyoruz” yanıtını verdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.