Anadolu Kartalı Güç Topluyor!

Anadolu Kartalı Güç Topluyor!
Konyaspor, lig hazırlıklarının ikinci bölümünü gerçekleştirmek üzere gittiği Antalya Belek kampında yoğun bir antrenman programından geçiyor. Yeşil-beyazlılar, günde çift idman yaparak sezonun kalan bölümüne hazırlanıyor.

KONYASPOR, Süper Lig hazırlıklarına Antalya Belek kampıyla devam ediyor. Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig’e verilen arada 10 günlük dinlenme fırsatı bulan ve ardından hazırlıklarının ilk bölümünü Kayacık Tesisleri’nde yapan arabam.com Konyaspor, ikinci etap çalışmalarını gerçekleştirmek üzere geçtiğimiz cumartesi günü Antalya Belek’e giderek kampa girdi. Yeşil-beyazlılar, Belek kampına ise yüksek tempoyla başladı. Anadolu Kartalı, kampın ilk gününü çift antrenmanla değerlendirirken, dün de çift idman yaptı. Sabah saatlerinde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Dar alanda oyun ile devam eden antrenman, çift kale maç ile sona erdi

KONYASPOR, dün akşam saatlerinde bir antrenman daha gerçekleştirerek günü çift çalışmayla tamamladı. Yeşil-beyazlılar bugün yapacağı antrenmanlarla lig hazırlıklarını hız kesmeden sürdürecek. Anadolu Kartalı’nda Kosta Rika Milli Takım’dan dönen Francisco Calvo izinli olduğu için Belek kampında yer almazken, başarılı futbolcunun önümüzdeki günlerde takıma katılacağı ifade edildi. Konyaspor kamp boyunca programda değişiklik olmaması halinde günde çift antrenman yaparak lige hazırlanacak. Yeşil-beyazlı teknik heyet, çalışmalarda ise futbolculara kondisyon yüklemesinin yanı sıra fiziksel ve taktik olarak da programlar uygulayacak.

AYRICA Antalya kampında idmanların yanı sıra hazırlık maçları da oynamayı planlayan Konyaspor, bazı takımlarla görüşmelerini sürdürüyor. Temsilcimiz bölgede bulunan takımlarla en az 2 özel maç yapmayı amaçlıyor. Anadolu Kartalı, 2022 Dünya Kupası arası sonrasında ilk olarak Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur Eleme maçında Spor Toto 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Bodrumspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu maçın ardından ise Spor Toto Süper Lig’in 15. hafta maçında evinde Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Konyaspor, Dünya Kupası sonrasında oynanacak bu iki maçı da kazanarak, hem kupada yoluna devam etmek, hem de lige kaldığı yerden moralli başlamayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.