Arcturus Mimarlık ve Dekorasyon Mağazası Açıldı

Arcturus Mimarlık ve Dekorasyon Mağazası Açıldı
Arcturus Mimarlık ve Dekorasyon Mağazası açılışı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Arcturus Mimarlık ve Dekorasyon Mağazası açılışı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Arcturus Mimarlık ve Dekorasyon Mağazası işletme sahibi Yüksek Mimar Ayşenur Betül Arslan, açılışta yaptığı konuşmada mağaza hakkında bilgi verdi. Arslan, mimarlıktaki deneyim ve bilgisini dekorasyon alanına da aktardığını, dünyaca ünlü markaları bir araya getirdiğini belirterek “Bir mimar ve moda tasarımcısı olan Gianni Versace’nin kurduğu Versace marka ürünleri, 1879’dan beri porselen sektörünün dünyadaki duayeni olan Rosenthal ve bünyesindeki Arzberg, Hutschenreuther ürünlerini Konya’da satışa sunduk. Yine 1665 yılından günümüze kadar elde yapılmaya devam eden Rogaska kristallerini de mağazamıza getirdik, Dünyaca ünlü bu markaların Konya’daki tek resmi satış noktası Arcturus Mimarlık’tır. Bunların dışında üst ve orta segment birçok yerli ve yabancı markaya ait ürünlerin satışını yapmaktayız” ifadelerini kullandı.

Ayrıca mimarlık ve mekan tasarımı hizmeti de verdiklerini dile getiren Arslan, şöyle konuştu: “Dünya’ya açılan ve ihracatta büyük bir başarı yakalayan Konya sanayindeki firma ofislerine dünya standartlarında mimari tasarım, iç dekorasyon, özel tasarım ürünleri ve dünyadaki özel koleksiyonlarla hizmet vermekteyiz. Mimari tasarımı, peyzajı, dış mekan tasarımı, iç mekan tasarımı ve ergonomisi ile anahtar teslim konsept villa site projemiz bu yıl sonunda bitmiş olacaktır,

Yine birçok müşterimize tasarım ürünlerimiz ve fikirlerimizle kendilerine özgü proje hizmeti vermekteyiz. Amacımız gerek tasarım ve uygulama gerekse ürün bakımından kendimizi sürekli geliştirerek, müşterilerimize en iyi ve kaliteli hizmet sunmaktır.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.