Argon: ‘Yeşilay Olarak Amacımız Farkındalık, Duyarlılık ve Bilinç Oluşturmak’

Argon: ‘Yeşilay Olarak Amacımız Farkındalık, Duyarlılık ve Bilinç Oluşturmak’
Yeşilay Konya Şube Başkanı Dr. Zeliha Üstün Argon, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Konya YEDAM ekibi Ilgın ve Karapınar’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Yeşilay Konya Şube Başkanı Dr. Zeliha Üstün Argon, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Konya YEDAM ekibi Ilgın ve Karapınar’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Ilgın ve Karapınar ilçelerinde Kaymakamlık, İlçe Belediye Başkanları ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde Yeşilay Konya Şube Başkanlığı heyeti, işbirliği konusunda yapılacak çalışmaları da ele aldı.

İlçe ziyaretleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Yeşilay Konya Şube Başkanı Dr. Zeliha Üstün Argon, yeni projeleri Konya’nın ilçelerinde kamu kurum ve kuruluşları ile en kısa sürede hayata geçirmeyi planladıklarına dikkati çekerek, şöyle konuştu: “Yeşilay olarak tüm bağımlılıklara karşı yürüttüğümüz mücadelede en büyük amacımız toplumda farkındalık, duyarlılık ve bilinç̧ oluşturmak. Bunun için de eğitim şart. Bu amacımıza ulaşmada destekçilerimiz olan Sevgili Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mustafa Kılınç, Ilgın Kaymakamı Aytekin Yılmaz, Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, katılım sağlayan kurum müdürlerimize ve kıymetli rehber öğrenmelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni projelerimizi ilçelerde kurumlarımız ile birlikte en kısa sürede hayata geçirmeyi hedefliyoruz.”  

 

‘Bağımlılıkla Mücadelede Gençlere Ulaşmak Büyük Önem Taşıyor’

 

Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadelesinde gençlere ulaşmasının büyük önem taşıdığına ifade eden Argon, “Amacımız sağlıklı ve bağımlılıktan uzak nesil yetiştirmek. Sağlıklı bir gelecek için bağımlılıkla mücadele etmek, özellikle de gençlere ulaşmak büyük önem taşıyor. Yeşilay olarak bizim de önceliğimiz, sağlıklı ve bağımlılıktan uzak nesillerin yetişmesine katkı sağlamak; bu konuda pek çok çalışma gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.