Babacan, Konya'da Öldürülen 7 Kişinin Yakınlarına Taziye Ziyaretinde Bulundu

Babacan, Konya'da Öldürülen 7 Kişinin Yakınlarına Taziye Ziyaretinde Bulundu
Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Konya’da, silahlı saldırıda öldürülen 7 kişinin yakınlarını ziyaret ederek, taziyede bulundu.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Konya’da, silahlı saldırıda öldürülen 7 kişinin yakınlarını ziyaret ederek, taziyede bulundu.

Konya merkez Karatay İlçesi Saraçoğlu Mahallesi'nde bulunan taziye evine, beraberinde Genel Başkan Yardımcıları ve geniş bir partili heyetiyle gelen Babacan, yakınlarını kaybeden Dedeoğulları ailesine taziyede bulundu. Babacan, aile üyelerini dinleyen ve aile büyüklerine baş sağlığı dileyerek, “Acı çok büyük, Allah kalanlara sabır versin, az bir acı değil. Şu anda yapılması gereken, hızlı ve titiz bir şekilde bu olayın bütün yönlerinin açığa çıkarılmasıdır. İyi bir soruşturmayla hiçbir ihtimal göz ardı edilmemeli. İhmal varsa ihmal de açığa çıkarılmalıdır. Adli süreç devam ediyor. Önemli olan bundan sonra böylesine üzücü olayların olmamasıdır. Bunun için de gereken tedbirler alınmalıdır. Biz eşit vatandaşlığa inanıyoruz. Acınız büyüktür. Baş sağlığı diliyoruz. Devlet bütün vatandaşlarına eşit yaklaşmalıdır. Olay titizlikle ve iyice araştırılmalıdır. Beklentimiz bu yöndedir” diye konuştu.

Olayın takipçisi olma sözü veren Babacan, "Acı çok büyük, ateş düştüğü yeri yakıyor, Allah kalanlara sabır versin az bir acı değil. Şu anda yapılması gereken hızlı ve titiz bir şekilde bu olayın bütün yönlerinin açığa çıkarılması. İyi bir soruşturmayla hiç bir ihtimal göz ardı edilmemeli. İhmal varsa ihmal de açığa çıkarılmalı" dedi.

Babacan, olayda yaşamını yitirenler için okunan Kur'an tilaveti sonrası taziye çadırından ayrıldı.

Babacan’a, Deva Partisi Teşkilat İşleri Başkanı ve eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Genel Sekreter Medeni Yılmaz, Kurucu Üye eski Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Kültür ve Sanat Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Münevver Helun Fırat, Genel Merkez Kurucu Üyesi Kerem Altun ve Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi ve Disiplin Kurulu Üyesi Mahmut Sami Topbaş, Konya İl Başkanı Seyit Karaca ile partililer eşlik etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.