Bağcı: ‘Gençliği Önemsiyoruz’

Bağcı: ‘Gençliği Önemsiyoruz’
Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Av. Samet Bağcı, bir dizi programlara katılmak için geldiği Konya’da teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Bağcı, gençliği önemsediklerini bildirdi.

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Av. Samet Bağcı, bir dizi programlara katılmak için geldiği Konya’da teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Düzenlenen programa Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Kazım Birtane, Konya Alperen Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Musa Karaçor, Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Başkanı Osman Seçgin katıldı.

 

‘Gençliği Önemsiyoruz’

 

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Av. Samet Bağcı, gençliği önemsediklerini ifade ederek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hayata geçirdiğimiz örnek çalışmalarının yanında gençlere yönelik gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile gençlerimize önemsediğimizi ortaya koyuyoruz. Genel Merkez yöneticilerimiz ile birlikte 10 günden bu yana Türkiye’nin farklı illerinde teşkilat mensuplarımız ile buluşuyoruz. Teşkilatlarımıza genel merkez olarak hayata geçirdiğimiz ya da geçireceğimiz projelerimizi anlatmamızın yanında teşkilatlarımızın bizlerden beklentilerini de dinleme imkânı buluyoruz. Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı olarak amacımız memleket meseleleri ile dertlenen bir nesil oluşturmak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Bizler teşkilat mensuplarımızdan beklentimiz vatanımıza ve bayrağımıza hizmette en önde gösterilerin arkadaşlarımız olarak gösterilmesi. Çocuklarımız için; Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfımızın ilk masal kitap serisi olacak olan Alperen’in Maceraları, birinci kitabı ‘Ahmet Yesevi’ kitabını yayınladık. İnşallah bu kitap serisinin devamı için çalışmalarımız sürüyor. İnşallah hikâye serimizin son kitabını şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını alacağız. Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı olarak teşkilatlarımızın her daim yanındayız ve çalışmalarında arkalarındayız” diye konuştu.

Bağcı, konuşmasının ardından Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) sayısal bölümünde Türkiye genelinde bin 315. olan Ahmet Çavdar’a plaket takdim etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.