Bakan Kasapoğlu: “Çıtayı Her Geçen Gün Yükseltiyoruz”

Bakan Kasapoğlu: “Çıtayı Her Geçen Gün Yükseltiyoruz”
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Çıtayı her branşta yükseltiyoruz. Sporu birkaç branştan itibaren görmüyoruz. Sözle değil, çalışmalarımızla bunu ortaya koyuyoruz” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Çıtayı her branşta yükseltiyoruz. Sporu birkaç branştan itibaren görmüyoruz. Sözle değil, çalışmalarımızla bunu ortaya koyuyoruz” dedi.

56.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 72.4 kilometrelik Spor Toto Konya - Konya etabından sonra düzenlenen ödül töreninden sonra konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Bu yıl pandemi koşullarında tüm tedbirleri alarak Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turumuzun 56'ncısını gerçekleştiriyoruz. Biliyorsunuz Cumhurbaşkanlığı himayelerinde böyle uzunca devam eden tek tur olma özelliği taşıyor. Hakikaten ülkemizin birbirinden değerli köşelerini ve cennet vatanımızı tanıtma ile bisiklet sporunun yaygınlaştırılması adına pek çok anlamlı mesajı içinde bulunduran bir organizasyon.  Ülkemiz her sene çok daha başarılı devam ettiriyor” diye konuştu.

 

“Bisiklete Ciddi Yatırım Yapıyoruz”

Kasapoğlu, Turun Kapadokya'daki hava koşulları aksaklığını hatırlatırken, “Kar yağışı nedeniyle ilk etap da Konya'ya alındı. Sporu tabana yayma adına bisiklete de ciddi yatırım yapıyoruz. 19 yıllık spor devrimimiz içinde birçok spor branşımızı barındırıyor. Cumhurbaşkanımızın, belediye başkanlığı döneminden itibaren koymuş olduğu hedefler, vizyon ve bu anlamdaki gelinen nokta bir devrimi bize gösteriyor. Çıtayı her branşta yükseltiyoruz. Sporu birkaç branştan itibaren görmüyoruz. Sözle değil, çalışmalarımızla bunu ortaya koyuyoruz” dedi.

 

Konyalılara Teşekkür Etti

“Bisikleti geliştirmek için de yeni takımlar kurduk” ifadelerine de yer veren Kasapoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “O takımların çalışmaları farklı başarılar getirecek. Bir çevre dostu aracı olan bisikletin gençlerimiz için spor aracı olması için de vitesi her geçen gün yükselttik. Gençlerimiz bugünlerin ve yarınların şampiyonları olarak bizi temsil edecek. Spordaki iddiamız olimpiyatlarda uluslararası şampiyonalarda bizleri mutlu ederek 84 milyonu gururlandırmaya devam edecek. Değerli Konyalılara da teşekkür ediyoruz. Ev sahipliklerini güzel bir şekilde yerine getiriyorlar. İslam Oyunları'na da ev sahipliği yapacaklar.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.