Balık Hali’ndeki Silahlı Kavga: 14 Gözaltı

Balık Hali’ndeki Silahlı Kavga: 14 Gözaltı
Konya’da Balık Hali’nde iki grup arasında çıkan ve 1 kişinin öldüğü 5 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili 14 kişi gözaltına alındı.

Konya’da Balık Hali’nde iki grup arasında çıkan ve 1 kişinin öldüğü 5 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili 14 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, balık haline gelen Oğuzhan Koyunsever (22), E.D., C.B., V.Ş., B.K., H.K., N.Ö., Ü.K. ve E.A. isimli kişilerin bulunduğu 9 kişilik grup ile balıkçılık yapan  E.Y., U.H., A.Y., M.Y., H.Y. ve F.G. isimli 6 kişilik grup arasında eskiye dayanan bir husumet nedeni ile kavga başladı. Kavganın büyümesi sonucu iki gurup arasında silahlar ateşlendi. Silahlı çatışmada Oğuzhan Koyunsever olay yerinde yaşamını yitirirken, aynı taraftan N.Ö. ve C.B. ile diğer taraftan M.Y. silahla yaralandı. Silahların ateşlendiği sırada balık halinde bulunan H.K. ve B.B.Ö. isimli vatandaşlar da kurşun isabet etmesi sonucu yaralandı.

 Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralıların kaldırıldığı çeşitli hastanelerdeki tedavileri sürüyor.  Olay yerinde yaşamını kaybeden Oğuzhan Koyunsever'in cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

-14 GÖZALTI

Geniş çaplı çalışma başlatan polis ekipleri, olay yeri ve çevresi ile şüphelilerin üzerlerinden değişik marka ve çapta 7 adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

Olaya karıştıkları tespit edilen şüphelilerden bir taraftan E.D., C.B., V.Ş.. B.K., H.K., N.Ö., Ü.K. ve E.A., diğer gruptan ise E.Y., U.H., A.Y., M.Y., H.Y. ve F.G. yakalandı

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, gözaltına alınan 14 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.