Başarılı Sporculara Ödül

Başarılı Sporculara Ödül
Türkiye’de düzenlenen şampiyonalarda madalya kazanan sporcular ödüllendirildi.

Türkiye’de geçen yıl düzenlenen şampiyonalarda madalya kazanan Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcuları ve antrenörleri Selçuklu Belediye Meclisi tarafından ödüllendirildi. Covid-19 tedbirleri nedeniyle bir çok organizasyonun yapılamadığı 2020 yılında sporcular katıldıkları şampiyonalarda 19 madalya kazanmayı başardı.

Selçuklu Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen ödül törenine Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, meclis üyeleri, antrenörler ve sporcular katıldı. 20 branşta 15 bin 488 lisanslı ve 172 Milli sporcusuyla Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüplerinden birisi olan Selçuklu Belediyespor Kulübü, Tekvando, Güreş, Judo ve Wushu Kung-Fu branşlarında 9 altın, 4 gümüş ve 6 bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Başkan Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu'da spor branşlarında elde edilen başarılardan dolayı sporcu ve yöneticileri tebrik ederek, "Her sene burada çok daha fazla sayıda sporcumuza ödüllerini vermeye alışkınız ama pandemi sürecinden dolayı bu sene daha az sayıda sporcumuza  ödül verme imkanımız oldu. İnşallah 2021 yılı pandemi sürecinin atlatıldığı, müsabakaların rahat bir şekilde yapıldığı bir yıl olur ve çok daha fazla sporcumuza hem ulusal hem de uluslararası müsabakalarda elde edecekleri başarılar neticesinde ödüllerini vermiş oluruz" dedi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.