Başkan Altay: “AK Parti Bir Veda Partisi Değil, Vefa Partisidir”

Başkan Altay: “AK Parti Bir Veda Partisi Değil, Vefa Partisidir”
AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Vefa Programı”nda konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “AK Parti’nin 16 yıldır milletin gönlünde olmasının sırrı vefadır. AK Parti bir veda partisi değil, vefa partisidir” dedi.

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Vefa Programı”nda konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “AK Parti’nin 16 yıldır milletin gönlünde olmasının sırrı vefadır. AK Parti bir veda partisi değil, vefa partisidir” dedi.

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Vefa Programı Selçuklu Kongre Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti'nin 17 yıldır iktidar olmasında, davaya gönül vermiş herkesin payının bulunduğunu dile getirdi. Usta, “AK Parti bayrağımızın 17 yıldır dalgalanmasının ardında kurulduğumuz günden beri bu dava için ter akıtan büyüklerimizin, arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin, evlatlarımızın emeği yatmaktadır. Biliyoruz ki biz büyük bir aileyiz ve ben de bu büyük ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum” diye konuştu

“ZAFERLERİMİZE BİR YENİSİNİ 1 NİSAN SABAHI EKLEYECEĞİZ”

Yerel seçimlere büyük gayretle hazırlandıklarını ifade eden Usta, sözlerini şöyle sürdürdü:

“AK Parti'nin kuruluşundan bu yana her zaman oy oranını arttırarak yoluna devam ediyor. Hamdolsun her zaman çıtayı daha yükseğe taşıyarak yolumuza devam ediyoruz. Bu zaferlere ancak birlikte çalışarak ulaştığımızı asla unutmuyoruz. Alnımızın akıyla çıktığımız seçim zaferlerimize bir yenisini 1 Nisan sabahı ekleyeceğiz inşallah. Gerek Büyükşehir gerekse de tüm ilçelerimizde görülmemiş bir yüksek oy oranına ulaşarak, güçlü ailemizle birlikte bu yolculuğu sürdüreceğiz.”

“SAMİMİYETLE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise, AK Parti belediyeciliğinin tüm dünyaya rol model olan hizmet anlayışıyla büyük yatırımları hayata geçirdiğini söyledi.

Konya’nın da 2004’ten bu yana tarihine kültürüne ve çağa uygun hizmetler aldığına işaret eden Başkan Altay, “Özellikle 2014 yılında hizmete giren Yeni Büyükşehir Yasası sonra 31 ilçemizin tamamında çok önemli yatırımlar hayata geçirilerek şehrimizin ilçeleri ile birlikte topyekün kalkınmasına katkı sağlandı” şeklinde konuştu.

“AK Parti’nin 16 yıldır milletin gönlünde olmasının sırrı vefadır” diyen Altay, şöyle devam etti:

“AK Parti bir veda partisi değil, bir vefa partisidir. Genel merkezimiz liyakat esasıyla çok geniş istişareler ve titiz çalışmalar neticesinde adaylarımızı belirliyor. Böyle olunca da ben neden aday olmadım denmiyor. İşte bu salondaki tablo da bunun bir göstergesi. Bizler, 31 Mart akşamına kadar başkanlarımızın yaptıklarıyla, adaylarımızın birikimleriyle, projeleriyle, milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızın gayretleri ile tüm enerjimizle sahada olacağız. Şundan eminiz, bizim milletimiz feraset ve basiret sahibidir. İşi ehline verir. Yeter ki milletin gönlüne girmeyi bilelim ve samimiyetle çok çalışalım, gayret edelim. AK Parti kadroları olarak bugüne kadar yaptıklarımız ortada. Şimdi yeni bir süreçteyiz ve artık bugüne kadar yaptığımız gibi hemşerilerimizin gönlünü fethedeceğiz.”

AK Parti MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve Konya İl Başkanı Hasan Angı da birer konuşma yaptı.

(Mürsel Çetin –Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.