Başkan Derste!

Başkan Derste!
Selçuklu Belediyesi tarafından şehrin sanat hayatına katkı sağlamak amacıyla oluşturulan Selçuklu Sanat Akademisi’nde yeni dönem eğitimleri devam ediyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Sanat Akademisi’ni ziyaret ederek kursiyerlerle derse katıldı.

Selçuklu Belediyesi tarafından hayata geçirilen Selçuklu Sanat Akademisi yıl boyunca bünyesinde gerçekleştirdiği eğitimlerle şehrin kültür ve sanat hayatına katkı sağlamaya devam ediyor.  Tiyatro Müdürlüğü bünyesinde Selçuklu Kongre Merkezi’nde faaliyetlerine devam eden merkez her yaştan insana eğitim imkanı sunarken yeni yeteneklerin keşfedilmesine de olanak sağlıyor. Müzik, kişisel gelişim, sahne ve gösteri sanatları alanlarında eğitimler veren akademide güz dönemi faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. Tamamen ücretsiz olan eğitimlere katılan kursiyerler istedikleri alanda eğitimler alarak kendilerini geliştiriyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da akademiyi ziyaret ederek buradan eğitim alan kursiyerlerle bir araya geldi. Eğitim sınıflarını tek tek ziyaret eden Başkan Pekyatırmacı, aktivitelere katıldı, kursiyer ve eğitimcilerle sohbet etti. Başkan Pekyatırmacı, farklı meslek grubunda insanların bir araya gelerek eğitim almasından da duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Her Yaştan ve Her Kesimden Kursiyerleri Görmek Memnun Etti”

Selçuklu Sanat Akademisi’nde eğitimlerin amacına ulaştığını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; “Ben burada verilen eğitimlerden dolayı mutluyum. Gezdiğimiz her sınıfta farklı meslek gruplarından gelen arkadaşları görmek beni memnun etti. Bizim arzuladığımız sahne bu. Her yaş grubundan, her meslek kolundan, her eğitim seviyesinden kendini ifade etmek anlamında ve kendini geliştirmek anlamında buradan rahat bir şekilde istifade edebilmesini istiyoruz. Hocalarımız burada verilecek eğitim konusunda en büyük katkıyı sağlıyorlar. Arkadaşlarımız da buranın ortamın düzeni ve projenin yürütülmesi sürecini takip ediyorlar. Katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Selçuklu Belediyesi Sanat Akademisi kurslarından yeni dönemde Çocuk Akademi’de 200, Lise Akademi’de 829, Genç Akademi 150, Yetişkin Akademi’de 370 olmak üzere toplam 1549 kursiyer faydalanıyor.  

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.