Başkan Karabacak’tan Bakan Kurum’a Teşekkür!

Başkan Karabacak’tan Bakan Kurum’a Teşekkür!
KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, “Konya’mız ve esnafımız için hayati öneme sahip olan Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un katılımlarıyla gerçekleştirilmiş oldu” dedi.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, “Konya’mız ve esnafımız için hayati öneme sahip olan Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un katılımlarıyla gerçekleştirilmiş oldu” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bakanlık ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülen yatırımların toplu temel atma ve açılış programlarını gerçekleştirdi.

Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programda Mevlana Çarşısı’nın yerine yapılacak projenin temel atma, Altın Çarşı dönüşüm projesinin başlangıcı, Alaaddin cephe düzenleme çalışmasının birinci etabının açılışı, ikinci etabının başlangıcı ile yapımına başlanan Konya Millet Bahçesi’nde fidan dikimi gerçekleştirildi.

Temel atma ve açılış programına katılan ve değerlendiren Karabacak, “Konya’mız ve esnafımız için hayati öneme sahip olan Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un katılımlarıyla gerçekleştirilmiş oldu. Esnafımızın tamamının mutabakatının alınarak yıkım ve dönüşüm işlemleri başlamış olup, her zaman Konya sevdasıyla çalışan ve her daim esnafımızın yanında yer alan Konya’mızın mimarı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a ve her gelişiyle müjdeler veren, yatırımlara destek olan hemşehrimiz Sayın Murat Kurum’a şükranlarımızı sunar, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

(MÇ/Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.