Başkan Kavuş: “Ramazan ve Bayramı Tadında Yaşamayı Çok Özlemiştik”

Başkan Kavuş: “Ramazan ve Bayramı Tadında Yaşamayı Çok Özlemiştik”
Bir Ramazan ayını daha geride bırakmanın burukluğunu taşırken diğer taraftan da bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Aziz milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi: “Rahmet, mağfiret, af, bereket ayı ve içinde bin aydan hayırlı Kadir Gecesi’ni barındıran Ramazan’ımızı geride bırakmanın hüznünü ve burukluğunu yaşıyoruz. Son iki yılda yaşanan salgın sebebiyle Ramazan’ımızı Ramazan tadında yaşayamamıştık. Ne çok özlediğimizi bu yıl yaşadığımız güzellikler nedeniyle daha iyi anladık ve daha çok şükrettik. Oruçlar tutuldu, iftar ve sahur bereketi yaşandı, teravihler kılındı, hatimler okundu, ihtiyaç sahipleri sevindirildi… Herkes bu eşsiz manevi iklimden nasibi kadarını aldı. Cenab-ı Hakk’tan bizleri bir sonraki Ramazan ayına sağlıcakla ulaştırmasını temenni ediyorum. İşte bu güzellikleri geride bırakıyor bir başka güzellik olan bayrama kapı aralıyoruz. Bizleri, küslerin barıştığı, küçüklerin sevgiyle büyüklerin hatırlanarak sevindirildiği, umutların tazelendiği bir bayrama daha ulaştıran Rabbime şükürler olsun. Salgının da etkisini yitirmesiyle bayramımız eski bayramlar tadında yaşanacak inşallah. Küçükler sevindirilecek, büyükler hatırlanacak, ziyaretler gerçekleştirilecek, sevinçler katlanacak…

Bayramların, sadece bizler için değil tüm Müslümanlar hatta tüm insanlık için de bir bayram havasında geçmesini temenni ediyor, hemşehrilerim başta olmak üzere tüm milletimizin ve İslam Alemi’nin bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Rabbim hepimizi bundan sonraki bayramlara da sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuştursun.” 

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.