Başkan Konak Koltuğunu Eylül’e Devretti

Başkan Konak Koltuğunu Eylül’e Devretti
Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında belediye başkanlığı koltuğunu temsili olarak Eylül Karakoç’a devretti.

Yunak'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçe protokolü koltuklarını çocuklara devretti. İlçede öğrenim gören öğrenciler, kamu kurumlarını ziyaret ederek temsili olarak makamlara oturdu. Yunak Merkez Akşemseddın İlkokulu 4.sınıf öğrencileri, Yunak Belediye Başkanı Ali Konak’ı ziyaret ederek Başkan Konak’ın temsili olarak makam koltuğuna oturdu. Eylül Karakoç,  belediye başkanı olmanın heyecanını yaşadığını ifade ederek, "Bugün belediye başkan koltuğuna oturdum. Çok mutluyum. Başkanımızdan bazı taleplerim oldu. Bunların sözünü aldım. Okulumuzun eksiklikleri vardı. Bunları tamamlamak istedim” dedi.

Başkan Ali Konak ise çocukların geleceğin teminatı olduğunu, bu makamlara gelecekte onların oturacaklarını dile getirerek, "Bugün çocuk bayramı bütün çocukların bayramını kutluyorum. Kızımızın başkan koltuğundaki ilk talebi okulundaki eksiklikler oldu. Biz de belediye olarak yapacağız sözünü verdik. İlçemizde bulunan tüm okullarımızın isteklerini elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimize bu gün olduğu gibi her gün kapımız açık ne ihtiyaçları varsa gidereceğiz" diye konuştu.

Başkan Ali Konak, “Sevgili öğrenciler çok çalışıp başarılı birer bireyler olmanız için , bol bol kitap okumalı ve gelişen teknolojiden faydalanmalısınız” diyerek, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Başkan Konak daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

Programa Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Şube Müdürü Abdullah Tuncez ve okulun yöneticileri katıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.