Başkan Özgökçen: ‘Dualarınızı ve Desteklerinizi Konyaspor’umuzdan Eksik Etmeyin’

Başkan Özgökçen: ‘Dualarınızı ve Desteklerinizi Konyaspor’umuzdan Eksik Etmeyin’
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: “Esnaf sanatkarlarımızın duası bizler için çok önemli. Dualarınızı ve desteklerinizi Konyaspor’umuzdan ve bizlerden eksik etmeyin”KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak: “84 Meslek Odamız ve 58 bin esnaf ve sanatkarımızla gururumuz Konyaspor’umuzun 100. yılında da yanında ve her daim destekçisiyiz. Takımımızla ve sizlerle gurur duyuyoruz”

Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı kutlamaları çerçevesinde Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak ve beraberindeki 84 Oda Başkanı, Konyaspor Kulübünü ziyaret ederek, Başkan Fatih Özgökçen’le görüştü.

Samimi bir ortamda geçen ve Konyaspor’un 100. yılında yapılması gereken konuların istişare edildiği toplantı sonrası Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak ve Oda Başkanlarına isimlerinin yer aldığı takım formalarını hediye etti.

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, “84 Meslek Odamız ve 58 bin esnaf ve sanatkarımızla gururumuz Konyaspor’umuzun 100. yılında da yanında ve her daim destekçisiyiz. Takımımızla ve sizlerle gurur duyuyoruz. Her bir Oda Başkanımıza isme özel forma takdim eden Başkanımız Fatih Özgökçen’e ve değerli Yönetimine çok teşekkür eder, 100. Yılımızda Şampiyonluk temenni ettiğimizi belirtmek isterim” diye konuştu.

Oda Başkanlarını misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özgökçen ise Konya’nın, Konyalı esnafların desteğinin önemine değinerek, “Sizlerin ve tüm esnaflarımızın Ahilik Haftası’nı kutluyorum. Oda Başkanlarımızın ve esnaf sanatkarlarımızın duası bizler için çok önemli. Dualarınızı ve desteklerinizi Konyaspor’umuzdan ve bizlerden eksik etmeyin” ifadelerini kullandı. 

(Spor Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.