Bektaş: “Bayramlar Paylaşımdır”

Bektaş: “Bayramlar Paylaşımdır”
CHP İl Başkanı Barış Bektaş: “Bayramlar muhtaçların yanında olmayı unutmamamız gereken özel günlerdir. Bayramın bu özel gününde komşumuzun, muhtaç insanların yanında olmalı, onların yaralarını sarmalı, acısını ve mutluluğunu paylaşmalıyız. Zira bayramlar paylaşımdır”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Başkanı Barış Bektaş, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Bayramlar muhtaçların yanında olmayı unutmamamız gereken özel günlerdir” dedi.

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, mesajında, “Her yıl olduğu gibi, yine bu yılda Kurban Bayramı’nı birlikte kutlayacağız.  Bayramlar muhtaçların yanında olmayı unutmamamız gereken özel günlerdir. Bayramın bu özel gününde komşumuzun, muhtaç insanların yanında olmalı, onların yaralarını sarmalı, acısını ve mutluluğunu paylaşmalıyız. Zira bayramlar paylaşımdır. Dostluğu, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz müstesna günlerimizdendir. Bu anlamda gönül coğrafyamızı güzelleştiren ve yüreklerimizi bir kez daha sevgi, dostluk, dayanışma ve paylaşma hisleriyle dolduran Kurban Bayramı’nın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Umarım bu bayram ülkemizde ve coğrafyamızdaki olumsuzlukların bitmesine vesile olur. İnsanlarımız mutlu, huzurlu ve barış içinde yaşar. Milletimizin birlik ve beraberliğinin sonsuza kadar sürmesi dileğiyle, bayramınızı en içten duygularımızla kutlarız. Bu bayramın ülkemize, coğrafyamıza barış ve kardeşlik getirmesini dileyerek, her şeyin güzel olduğu bir Türkiye diliyorum” ifadelerine yer verdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.