Bektaş: “İnsanlık En Yüce Duyguları Annelerin Şefkatli Ellerinde Öğrenir”

Bektaş: “İnsanlık En Yüce Duyguları Annelerin Şefkatli Ellerinde Öğrenir”
CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş: “Dünyadaki en kutsal görevi üstlenen anneler sevginin, özverinin, hoşgörünün ve mutluluğun kaynağıdır. İnsanlık en yüce duyguları annelerin şefkatli ellerinde öğrenir ve bu yüce duygular hayat boyu bizlere yön verir”

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Dünyadaki en kutsal görevi üstlenen anneler sevginin, özverinin, hoşgörünün ve mutluluğun kaynağıdır. İnsanlık en yüce duyguları annelerin şefkatli ellerinde öğrenir ve bu yüce duygular hayat boyu bizlere yön verir” dedi.

Bektaş, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Dünyadaki en kutsal görevi üstlenen anneler sevginin, özverinin, hoşgörünün ve mutluluğun kaynağıdır. İnsanlık en yüce duyguları annelerin şefkatli ellerinde öğrenir ve bu yüce duygular hayat boyu bizlere yön verir. Vatanseverlik duygusu dâhil tüm erdemlerin beşiği olan annelerimiz, sadece bir çocuk yetiştirmez; Zübeyde Hanım’ın en güzel örneğini verdiği şekilde, gün gelir o güzel çocuk vatanını ve dünyayı değiştirir. Anneler Günü’nün gerçek manada kutlanması adaletin hâkim olduğu özgür, demokratik bir Türkiye’de mümkündür. Annelerimizin bizlere verdiği değerin ve emeğin hiçbir zaman hakkını ödeyemeyiz. Onun içinde sadece özel günlerde değil, her zaman annelerimizi anmalı, saygı ve sevgide kusur göstermemeliyiz. Her annenin tenceresi kaynamalı, çocuğu yatağa tok girmeli, aşı, işi olmalı. Hiçbir ana ağlamamalı, analar gülmeli, güldürmeli. Bir günü değil, her günü mutlu huzurlu, sağlıklı olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve annesi Zübeyde Hanım’ın aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor, şehitlerimizin, gazilerimizin ve tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Tüm annelere en içten sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.”

 (Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.