Bektaş’tan ‘Ülkemizin Sorunlarını Çözecek Partilere Destek’ Çağrısı

Bektaş’tan ‘Ülkemizin Sorunlarını Çözecek Partilere Destek’ Çağrısı
CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, ülkemizin sorunlarını çözecek partilere destek verilmesi çağrısında bulundu.

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, ülkemizin sorunlarını çözecek partilere destek verilmesi çağrısında bulundu.

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener beraberinde, İl Başkanı Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyeleri, Kadınhanı İlçe Başkanı Ali Takımcı, Kadınhanı ilçesiyle Saçıkara ve Atlantı mahallesinde çiftçilerle ve esnaflarla buluşarak, sorunları hakkında bilgi aldı.

 

“Ülkemizin Sorunlarını Çözecek Partilere Destek Verin”

 

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, ülkemizin sorunlarını çözecek partilere destek verilmesi çağrısında bulunarak, “Kadınhanı İlçemizin Saçıkara Mahallesinde partilimiz rahmetli Mehmet Odabaşı’nın taziye yemeğine katıldık. Kadınhanı merkezde esnafımızın ve Atlantı Mahallesi’nde çiftçilerimizin dertlerini dinledik.  Atlantı, memleket sorunlarını iyi bilen ve takip eden bir mahallemizdir. Konya’nın tarımsal sulamadaki yaşadığı sorun Kanal İstanbul’a harcanacak paranın yüzde 10’nunun aktarılmasıyla çözülür. Kar etmeyecek ve yandaşlarının kazanmadığı hiçbir alanda iktidar yatırım yapmıyor. Bu durumda iktidarın Konya ya gösterdiği değeri ortaya koyuyor.  Çiftçinin pancar, buğday ve mısır ekmesi istemiyor” dedi.

 

“Biz Kanal İstanbul’a Değil, Konya’nın Susuzluğunu Giderecek Yatırım İstiyoruz”

 

“Biz Kanal İstanbul’a değil, Konya’nın susuzluğunu giderecek yatırım istiyoruz” diyen Bektaş, şöyle devam etti: “Bugüne kadar yaptığımız alan çalışmalarında olduğu gibi, Atlantı, Saçıkara ve Kadınhanı merkezdeki vatandaşlarımız ve çiftçilerimiz tarımsal sulama başta olmak üzere tarım girdilerinin ve enerji fiyatlarının yüksekliğinden dert yanıyor.  İktidarı buradan uyarıyoruz. Konya ovasının tarımsal sulama sorunu çözülmezse, çiftçimize sahip çıkılmazsa, girdi maliyetlerinin yüksekliğinin önüne geçilmezse Konya ovası çölleştiği gibi, kurak bir alana dönüşecektir. Emeği bile çok pahalı tüketeceğiz. İnsanlar bölge sorunlarına sahip çıkıp, dile getiremiyorlar. Biri gelsin bizi kurtarsın anlayışındadır. Böyle bir şey olamaz. Vatandaşımız elini taşın altına koyarak mücadele verecek ve bizlere de destek verecektir. Oylarını memleket sorunlarını çözecek partilere vermelidir diyoruz. Bize destek verin, memleketimizi birlikte düzlüğe çıkaralım.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.