Binali Yıldırım Çumra Şeker’de İşçilerle Bir Araya Geldi

Binali Yıldırım Çumra Şeker’de İşçilerle Bir Araya Geldi
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: “Torku, ülkemizin bir markası haline geldi. Konya'nın merkezinden çıkan Torku, bütün dünyada bilinir hale geldi. Bundan sonra daha da büyümeye devam edecek. Bu ülkede üretim ile para kazanmak zordur, meşakkatlidir ama büyük bir onuru vardır. Sizler ürettiklerinizle ülkemizin ekonomisine katkı yapıyorsunuz, ağızlarımızı tatlandırıyorsunuz”

Çumra Şeker Fabrikası’nda çalışan işçilerle bir araya gelen AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, “Torku, ülkemizin bir markası haline geldi. Konya'nın göbeğinden, merkezinden çıkan Torku, bütün dünyada bilinir hale geldi. Bundan sonra daha da büyümeye devam edecek. Bu ülkede üretim ile para kazanmak zordur, meşakkatlidir ama büyük bir onuru vardır. Sizler ürettiklerinizle ülkemizin ekonomisine katkı yapıyorsunuz, ağızlarımızı tatlandırıyorsunuz” dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Konya Şeker Fabrikası’nın Çumra Kampüsü’nde bulunan Çumra Şeker Fabrikası’nda çalışan işçilerle bir araya geldi ve öğle yemeği yedi. Çumra Şeker Fabrikası’ndaki yemek programına, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın yanı sıra Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Konya Milletvekilleri Orhan Erdem, Ziya Altunyaldız, Gülay Samancı, Selman Özboyacı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Celal Candan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, PANŞEK Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Erence, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Çumra Belediye Başkanı Recep Candan katıldı.

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu, böyle bir programa ev sahipliği yapmış olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, burada işçilerle bir araya gelmenin üretimi destekleyen çok kıymetli bir iradeyi temsil ettiğini belirtti. Binali Yıldırım’a ziyareti için teşekkür eden Erkoyuncu, “Çumra Şeker’in yapımı aşamasında Sayın Genel Başkan Vekilimizin çok büyük katkılarını gördük. Özellikle kurumumuza önemli nakliye avantajı sağlayan tren yolu bağlantı hattının yapımı konusunda ve üretim tesislerimize giriş çıkış yapan milyonlarca ton yükün taşınmasında hayati önemi olan Kaşınhanı bağlantı yolunun devreye alınmasında bizzat verdiği talimatlarla sağladığı katkı gerçekten çok önemliydi. Kurumumuzun işleriyle ilgili gönülden verdiği her türlü destekten dolayı hassaten kendilerine teşekkür ediyorum, kendilerini burada ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Burada bizi şereflendiren çok değerli milletvekillerimizin, bürokratlarımızın Büyükşehir Belediye Başkanımızın, İlçe Belediye Başkanlarımızın her daim desteklerinin devam etmesi kurumumuz için de ayrıca bir şanstır. Her birine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Biz sizlerden aldığımız bu güçle Konya Şeker olarak bölgemize ve ülkemize, tarımda, üretimde lokomotif olmaya devam ediyoruz" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da, AK Parti’nin 100 yıllık yatırımı 20 yılda yaptığını belirterek, gelecek yüzyılın Türk Yüzyılı olacağını, bunun altyapısını şu anda inşa ettiklerini söyledi.

Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: "Allah'a şükür Torku, ülkemizin bir markası haline geldi. Konya'nın göbeğinden, merkezinden çıkan Torku, bütün dünyada bilinir hale geldi. Bundan sonra daha da büyümeye devam edecek. Bu ülkede üretim ile para kazanmak zordur, meşakkatlidir ama büyük bir onuru vardır. Sizler ürettiklerinizle ülkemizin ekonomisine katkı yapıyorsunuz, ağızlarımızı tatlandırıyorsunuz, hepinize teşekkür ediyorum, yeni kampanya döneminizin de hayırlı olmasını diliyorum.”

Binali Yıldırım ve bütün protokol üyeleri işçi yemekhanesinde çalışanlarla birlikte öğle yemeği yedi. Binali Yıldırım, yemek sonrasında, işçilerle sohbet etti.

Çumra Şeker’de, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın başkanlığında, şeker pancarı üretimi ve sanayisi ile bölgenin tarımsal üretimi konusunda genel bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantı sonrasına Binali Yıldırım ve beraberindeki heyet, Çumra Şeker Fabrikası çalışanlarına veda ederek Çumra Şeker’den ayrıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.