‘Bizim Okulumuz’ Projesiyle Okullar Meşe Palamutu İle Buluşturuluyor!

‘Bizim Okulumuz’ Projesiyle Okullar Meşe Palamutu İle Buluşturuluyor!
Yunak İlçesi’nde ‘Bizim Okulumuz’ projesi kapsamında okullar meşe ile buluşturuluyor.

Yunak İlçesi’nde ‘Bizim Okulumuz’ projesi kapsamında okullar meşe ile buluşturuluyor.

Bizim Okulumuz Projesi İlçe Koordinatörü Tuçe Atak Meral organizatörlüğünde gerçekleşirken ağaç dikiminde konuşan Yavaşlı İlkokulu Müdüresi Serap Mutlu, “Hedefimiz; çevremizi güzelleştirerek yaşam kalitemizi artıran, dünyamızın nefes almasını sağlayan, canlılar için hayati öneme sahip olan ağaçları korumak ve ağaç varlığımızı artırarak gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmaktır” diye konuştu.

İşcan: ‘İlçemizdeki Öğrenci Sayımız Kadar Palamutu Toprakla Buluşturuyoruz’

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ise , “Bizim Okulumuz’ projesi kapsamında okullarımızı Meşe ile buluşturuyoruz. ‘Her Ağaç Bir Çocuk’ sloganı ile çıktığımız bu yolda ilçemizdeki öğrenci sayımız kadar palamutu toprakla buluşturuyoruz. İlk olarak Yavaşlı İlkokulu öğrencileri Sevgili Gençler; ben hepinizi ağaçları biran önce toprakla buluşturmak için çok heyecanlı görüyorum, gözleriniz cıvıl cıvıl bakıyor o yüzden çok uzatmayacağım. Çocuklar ve fidanlar büyüyor, sizler bizim için birer fidansınız. Siz ne kadar güzel büyürseniz, ne kadar güzel yetişirseniz ülkemiz o kadar güzel bir geleceğe sahip olur. Ağaçları da ne kadar güzel büyütürsek vatanımıza o kadar güzel hizmet etmiş oluruz” ifadelerini kullandı.

Yunak Yavaşlı Mahallesi’ndeki ilkokul öğrencilerinin dikimiyle başlayan etkinliğe öğrencilerin ilgisinin yanı sıra sevinci görülmeye değerdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.