Bosnalı Kursiyerlerden Selçuklu’ya Ziyaret

Bosnalı Kursiyerlerden Selçuklu’ya Ziyaret
Bosna Hersek’teki Saraybosna Mevlevihanesi’nde eğitim gören Boşnak kursiyerler Selçuklu Belediyesi’ni ziyaret etti.

Bosna Hersek’teki Saraybosna Mevlevihanesi’nde eğitim gören Boşnak kursiyerler Selçuklu Belediyesi’ni ziyaret etti.

Selçuklu Belediyesi tarafından Saraybosna'da restorasyonu yapılan Saraybosna Mevlevihanesi 2013 yılından itibaren Boşnak kadın kursiyerlere mesleki eğitim sağlıyor. Mevlevihane, Selçuklu ve Bosna Hersek arasındaki tarihi, kültürel ve sosyal bağlar sürdürülmesine katkı sağlarken kursiyer kadınlar her dönemin sonunda Selçuklu Belediyesi'ne ziyaret gerçekleştiriyor. Bu yıl da eğitimlerini tamamlayan kadınlar Selçuklu Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bosnalı kadınlar Konya’da Selçuklu Belediyesi bünyesinde bulunan Tropikal Kelebek Bahçesi, Sille ve Sille Baraj Parkı’nın yanı sıra şehrin tarihi ve kültürel mekanlarını da ziyaret edecek.

Nevresa Ahatovic: “Tüm Destekleriniz İçin Teşekkür Ediyoruz”

Boşnak Kursiyer Kadınlar adına söz alan kurs müdiresi Nevresa Ahatovic," Ev sahipliğinden dolayı Selçuklu Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Uzun bir aranın ardından sizlerle buluşmaktan büyük mutluluk duyduk. Pandemi döneminde kursiyer arkadaşlarımızla dayanışma içinde faaliyetlerimize devam ettik. Kursumuzu ayakta tutmak ve emeklerimizin boşa gitmemesi için çabaladık ve bunu başardık. Kursumu şu anda faaliyetlerine en güzel şekilde devam ediyor. Bu noktada bugüne kadar verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyor, sizleri de en kısa sürede sergi açılışımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.