Bu Üniversite Öyle Kiralar Ödedi ki!...

Bu Üniversite Öyle Kiralar Ödedi ki!...
“2 MİLYON 265 BİN LİRA TASARRUF ELDE ETTİK”: NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, yeni bir üniversite olmaları hasebiyle dağınık halde bulunan rektörlük, fizik tedavi ve simülasyon merkezi birimlerini 2019 yılı içinde yeni binalarına taşıyarak toplamda 2 milyon 265 bin lira olan kira ödemesinden tasarruf elde ettiklerini bildirdi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, yeni bir üniversite olmaları hasebiyle dağınık halde bulunan rektörlük, fizik tedavi ve simülasyon merkezi birimlerini 2019 yılı içinde yeni binalarına taşıyarak toplamda 2 milyon 265 bin lira olan kira ödemesinden tasarruf elde ettiklerini açıkladı.

“2 MİLYON 265 BİN LİRA TASARRUF ELDE ETTİK”

Rektör Prof. Dr Zorlu, geçtiğimiz haftalarda düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna açıklamalarda bulunmuştu. Rektör Prof. Dr. Cem Zorlu, yeni bir üniversite olmaları hasebiyle dağınık halde bulunan rektörlük, fizik tedavi ve simülasyon merkezi birimlerini 2019 yılı içinde yeni binalarına taşıyarak toplamda 2 milyon 265 bin lira olan kira ödemesinden tasarruf elde ettiklerinin altını çizdi.

Diş Hekimliği Fakültesi’nin de yeni binasına taşınacağını söyleyen Zorlu, 2020 yılı içinde bu fakülteyi de ‘Sağlık Yerleşkesi’ olarak adlandırdıkları yerleşkeye taşıyacaklarını ifade etti. 2019 yılı içerisinde İlahiyat Fakültesi’nin yeni binasının inşaatını tamamladıklarını hatırlatan Zorlu, bu fakültelerinin de derslikler ve kongre merkezi ile birlikte toplam 50 bin 500 metrekare alanda eğitim-öğretim hizmetini sürdürdüklerini söyledi.

Köyceğiz yerleşkesine merkezi bir kütüphane açacaklarının müjdesini veren Rektör Zorlu, yakın tarihte Ahmet Keleşoğlu Vakfı ile imzaları atarak projeyi başlatacaklarını kaydetti.

(MÇ/ Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.