Cengiz Topel İlkokulu’nda Bayram Coşkusu

Cengiz Topel İlkokulu’nda Bayram Coşkusu
Türkiye genelinde büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlanan Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıl dönümü Karatay İlçesi’ndeki Cengiz Topel İlkokulu’nda da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Türkiye genelinde büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlanan Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıl dönümü Karatay İlçesi’ndeki Cengiz Topel İlkokulu’nda da büyük bir coşkuyla kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 99. yıl özel kutlama töreni; saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın hep bir ağızdan söylenmesinin ardından, tören programı "Cumhuriyet" teması kapsamında yer alan, öğrencilerin görev aldığı koro, oratoryo, dans, drama gösterileri tüm velilerin ve öğretmenlerin alkışları eşliğinde gururla, coşkuyla sergilendi.

Düzenlenen kutlama töreninde Cumhuriyet’in önemi ve kazanımları hakkında bir konuşma yapan Cengiz Topel İlkokulu Müdürü Hasan Küçükdağ, öğrencilerin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak Cumhuriyete ve kazanımlara milletçe sahip çıkmak, güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışmak gerektiğinin altını çizdi. Küçükdağ, “Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatan savunmasında canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, bayramınızı kutluyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Cengiz Topel İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan bir birinden farklı etkinlik sahnelenirken öğrencilerin gösterileri büyük alkış aldı. Günün anlam ve önemini anlatan öğrencilerin yanı sıra sınıf korolarının seslendirdiği birbirinden güzel parça da izleyenleri adeta büyüledi.

Öğrencilerin sahnede oluşturduğu koreograflar büyük alkış aldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.