CHP’den Cumhuriyet konvoyu

CHP’den Cumhuriyet konvoyu
CHP Konya il başkanlığı Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet Konvoyu düzenledi.

CHP Konya il başkanlığı Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet Konvoyu düzenledi.

Türk Bayrağı dağıtılan araç konvoyuna CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanları, kadın ve gençlik kollarıyla, partililer katıldı.

CHP İl Binası önünden başlayan konvoy, Kemerli Caddesi’nden, Demiryolu Caddesine çıkış yaparak, Alay Caddesi, istasyon önü, Ferit Paşa Caddesini takiben Anıt alanı, Zafer Meydanı, Atatürk Caddesi istikameti bağlantılı Alaaddin Bulvarı, Ankara Caddesi güzergâhından Belh kavşağından Kule Site önü, Nalçacı Caddesi, Vatan Caddesi akabinde parti il binası önünde tamamlandı.

İl binası önünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için saat 19: 23’te saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı okundu.

CUMHURİYET KONVOYUNA KATILANLARA TEŞEKKÜR

 Cumhuriyet konvoyuna katılanlara teşekkür eden CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyetimize sahip çıkma iradesini gösterdiğiniz için hepinizi teşekkür ediyorum. Her yönüyle yüzlerce ülkeye ilham kaynağı olan Cumhuriyetimizin tüm kazanımlarını sonsuza kadar ulusumuz yaşatacaktır. Cumhuriyet konvoyunu düzenlememizde bizlere yardımcı olan Konya Valimiz Vahdettin Özkan’a, İl Emniyet Müdürümüz Mustafa Aydın’a, emniyet mensuplarımıza ve trafik polislerimize teşekkür ederiz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi rahmetle anarak, Cumhuriyet Bayramı’mızı kutluyorum” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.