CHP’den Karatay’da Dayanışma ve Kaynaşma Etkinliği

CHP’den Karatay’da Dayanışma ve Kaynaşma Etkinliği
CHP Karatay İlçe Başkanlığında, “Parti içi Dayanışma ve Kaynaşma” etkinliği düzenlendi.

CHP Karatay İlçe Başkanlığında, “Parti içi Dayanışma ve Kaynaşma” etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, Karatay İlçesi’nde yaşanan sorunlarla birlikte parti çalışmaları değerlendirildi.

Parti İlçe binasında gerçekleştirilen etkinliğe, CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyeleri, CHP Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri de katıldı.

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, etkinlikte yaptığı konuşmada, parti içi dayanışma ve kaynaşma toplantılarını bütün ilçelerde gerçekleştireceklerini belirterek, “Malumunuz ülkemizin durumu hiçte iyi değildir. İktidar sorunları çözme yerine suni gündemlerle sorunları görmezden geliyor. Her geçen gün, artan zamlardan dolayı halkımız geçinmekte zorlanıyor. Yaşadığımız salgın süreci de bu durumu olumsuz etkiliyor. Ana muhalefet olarak iktidarı uyarıyoruz. Ülkemizin sorunları var. Bu sorunların çözümünü de iktidar gerçekleştirecektir. İktidarın gerçek gündemi ülkemizin sorunlarının çözümü ve halkımızın huzurunu, mutluluğunu sağlamak olmalıdır.  Karatay ilçemizin ve halkımızın yaşadığı sorunları biliyoruz. Bu sorunların çözümünü Karatay ilçemizle birlikte takip ediyoruz. Bugün Karatay ilçesinde gerçekleştirdiğimiz parti içi kaynaşma ve dayanışma etkinliklerini bütün ilçelerimizde yapacağız” diye konuştu.

Bektaş, söz konusu etkinliği düzenlemekteki amaçlarının, hakla daha yakın olmanın yanında, onların dertlerine ortak olmak olduğunu kaydetti.

“Sorunlarını dinleyerek, bu sorunların çözümünü takip etmektir” diyen Bektaş, “Bu tür sosyal faaliyetlerle parti içinde birliğimizi ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek, partimizin iktidar yürüyüşüne katkıda bulunmaktır” dedi.

CHP Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş ise parti olarak ilçede gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Serttaş, şöyle devam etti:

“Karatay ilçemiz son yıllarda kentleşme yolunda güzel gelişmeler içindedir. Halkımızın çoğunluğu tarımla geçimini sağlamaktadır. Zaman zaman esnafımızı, halkımızı ve mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, sorunlarını dinleyerek, bu sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapmaktayız. İlçemizin alt yapı eksiklerinin tamamlanması ve doğalgaz bağlantılarının gerçekleşmesini takip edeceğiz.  Halkımızla bütünleşen bir anlayışla hareket ederek, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yönetim kurulu ve kadın kollarımızla birlikte ilçemizde yaşayan yoksul ve yardıma muhtaç aileler için Askıda elbise kampanyamızı devam ettirerek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza giyim yardımda bulunduk.  Yine ilçemizde kâğıt toplayarak geçimini sağlayan vatandaşlarımızı ziyaret ederek, onlara da yardımda bulunduk. Zaman zaman bu tür programlarımız devam edecektir. Her zaman halkımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bizim tek derdimiz, pandemi sürecinde iktidarın esnaflarımıza sahip çıkarak, yeterince desteklenmesini istiyoruz. Esnaflarımız yalnız bırakılmamalıdır. Her türlü sorunları çözüme kavuşturulmasıdır. Karatay’a sözümüz var şartlar ne olursa olsun halkımızın yanındayız.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.