Çiçek: “Konya’da Büyükşehir Ve 31 İlçenin Alayına Talibiz”

Çiçek: “Konya’da Büyükşehir Ve 31 İlçenin Alayına Talibiz”
MHP İl Başkanı Murat Çiçek, yerel seçimlerde Konya’da Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 31 ilçenin tamamına talip olduklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Murat Çiçek, yerel seçimlerde Konya’da Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 31 ilçenin tamamına talip olduklarını söyledi.

Partisinin Konya İl Başkanlığı’nca Anemon Otel salonunda düzenlenen ilçe başkanları istişare toplantısının açılışında konuşan MHP Konya İl Başkanı Çiçek, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde partimiz başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 31 tane ilçemizde 3 hilali dalgalandıracaktır. MHP olarak büyükşehir belediyesi dahil 31 ilçenin alayına talibiz. Özellikle ilçe belediye başkan adaylarımız ve büyükşehir belediye başkan adayımız toplumda kabul görmüş saygın kişiler olacak ve en önemlisi de halkla iç içe olacaktır. Yani halktan uzak vatandaşın sorunlarına kulak tıkayan vatandaştan uzak adaylarımız söz konusu olmayacaktır” diye konuştu.

“Geçmiş dönemde MHP’li belediyelerimize baktığımız zaman 7/24 vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek bu noktada çözüm bulan belediyelerimizin olduğu gözükmektedir” diyen Çiçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hakeza 31 Mart yerel seçimlerinde de biz bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum. Toplumda kabul görmüş, kendisini ispatlamış, Konya’mızın sorunlarını bilen, temsil kabiliyeti olan, halkla iç içe, samimi adaylarımızla seçmenimizin karşısına çıkıp Konya belediyelerini alma noktasında çalışmalarımızı bugünkü toplantımızla birlikte başlatmış bulunuyoruz.”

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, il ve 31 ilçe başkanının katıldığı istişare toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

 

(Mürsel Çetin-Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.