Çobanoğlu-Biroğlu ailelerinin mutlu günü

Çobanoğlu-Biroğlu ailelerinin mutlu günü
CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu ile Merve Biroğlu kıyılan nikahla evlendi. Nikah şahitliğini yapan CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, evlilik cüzdanını geline vererek çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Uğur-Cansel Çobanoğlu çiftinin oğlu, CHP Selçuklu İlçe Başkanı  Ali Naci Çobanoğlu ile Yıldırım-Ayşe Biroğlu çiftinin kızı Merve, Konya’da bir otelde kıyılan nikahla dünya evine girdi.

Nikah şahitliği yapan CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener evlilik cüzdanını geline vererek, gelin ve damada ömür boyu mutluluklar dilerken, “Ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirmelerini Yüce Allah’tan dilerim. Her iki aileyi de kutluyorum” dedi.

Nikaha ve düğüne CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, CHP Parti Meclisi Üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil, Ali Naci Çobanoğlu’nun Dedesi Eski Konya Milletvekillerinden Ahmet Çobanoğlu,  Eski Konya milletvekili Atilla Kart,  CHP Konya il Başkanvekili Bekir Yaman, il yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanları, partililer, Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, iş ve siyaset dünyasının yanı sıra her iki ailenin yakınları, sevenleri ve davetliler katıldı.

Daha sonra davetlilere başka bir düğün salonunda Konya ‘düğün pilavı’ ikram edildi.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.