“Davutoğlu 18 Mart’ta Konya’ya Geliyor”

“Davutoğlu 18 Mart’ta Konya’ya Geliyor”
Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Akşehir ilçe kongresine katılmak ve bazı ilçe binalarının açılışını yaparak bir dizi temaslarda bulunmak üzere Konya’ya geliyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Akşehir ilçe kongresine katılmak ve bazı ilçe binalarının açılışını yaparak bir dizi temaslarda bulunmak üzere Konya’ya geliyor.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 18 Mart Perşembe günü Doğanhisar, Akşehir ve Tuzlukçu ilçe binalarının açılışı ve yine Akşehir ilçe kongresine katılarak ilçede ziyaret ve görüşmelerde bulunacağı bilgisini verdi.

Ekici, 19 Mart Cuma günü de Gelecek Partisi Sarayönü, Ilgın ve Hüyük ilçe binalarının açılışını gerçekleştirecek olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun ilçelerde esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla bir araya gelip, İlçe programlarının ardından Konya’ya hareket ederek Konya’da basın mensupları ile bir araya geleceğini söyledi

Gelecek Partisi olarak Konya’da teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını bildiren Ekici, “Türkiye’nin tamamında ve Konya teşkilatları olarak olası bir seçime hazırız, yarın seçim olacakmış gibi tüm teşkilatlarımızla sahadayız, yerel sorunların çözümü için de yoğun çaba sarf ediyoruz. Genel Başkanımıza halkımızın yoğun ilgisi bizleri mutlu ediyor. Konya olarak Genel Başkanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Konya’ya çok büyük önem verdiğini anlatan Ekici, “Genel Başkanımız Konya’ya her gelişinde, şehrimize yapılan ve yapılması gereken yatırımlar konusunda ayrıntılı bilgi alıyor. Eksik kalan ve durdurulan çalışmaları duyunca büyük üzüntü duyuyor. Konya teşkilatı olarak bizlere ‘Yarın iktidar olacakmışız’ gibi Konya için projeler hazırlamamızı ve tüm eksikleri mutlaka takip etmemizi istiyor” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.