Derbide Sarayönü Belediye Güldü

Derbide Sarayönü Belediye Güldü
Bölgesel Amatör Futbol Lig (BAL) 4. Bölge 2. Grup’ta heyecan hafta sonu oynanan maçlarla devam etti. Konya derbisinde Sarayönü Belediyespor ile Ç. Çumra Belediyespor karşılaştı. Sarayönü maçı 2-0 kazanarak zirve ortaklığını sürdürdü.

BÖLGESEL Amatör Futbol Lig (BAL) 4. Bölge 2. Grup’ta heyecan hafta sonu oynanan maçlarla devam etti. Konya derbisinde Sarayönü Belediyespor ile Ç. Çumra Belediyespor karşılaştı. Sarayönü İlçe Stadı’nın zeminin maç oynayacak durumda olmaması sebebiyle karşılaşma bir saat gecikmeli olarak Evcekaya’daki sunni çim sahada oynandı. İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçı Sarayönü Belediyespor 2-0 kazandı. Puanını 27’ye çıkaran ve yeniden zirveye ortak olan yeşil-siyahlı takıma galibiyeti getiren golleri 80. dakikada Cengizhan Kasap ve uzatmada İsmail Kayar kaydetti. Ç. Çumra Belediyespor ise bu yenilgi ile 23 puanda kaldı.

GRUPTAKİ bir diğer Konya ekibi Akşehirspor ise deplasmanda Eskil Belediyespor’u 3-1 mağlup etti. Puanını 20’ye çıkaran kırmızı-beyazlı ekibin gollerini Tayfun Yatağan (2) ve Hakan Salgırboyu kaydetti. Akşehirspor bu galibiyetle haftayı altıncı sırada kapattı. Haftayı hükmen galibiyetle kapatan Ereğlispor ise 22 puanla dördüncü sırada yer aldı. Ligde geçtiğimiz pazar günü oynanan maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle: Sarayönü Belediyespor-Ç. Çumra Belediyespor: 2-0, Eskil Belediyespor-Akşehirspor: 1-3, Su Durağı Gençlerbirliği-Eşmekaya Sultanhanıspor: 5-4, Gelendostspor-Ereğlispor: 0-3 (Hükmen), Gölyazı Belediyespor-Isparta 32 Spor: 0-3 (Hükmen).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.