DEVA Partisi, 9 İlçede Teşkilat Kuruluşunu Tamamladı

DEVA Partisi, 9 İlçede Teşkilat Kuruluşunu Tamamladı
DEVA Partisi İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, parti olarak Konya’da 9 ilçede teşkilatlarının kuruluşunu tamamladığını, geri kalan ilçelerde ise teşkilatların kuruluş çalışmalarını hızlandırdığını bildirdi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, parti olarak Konya’da 9 ilçede teşkilatlarının kuruluşunu tamamladığını, geri kalan ilçelerde ise teşkilatların kuruluş çalışmalarını hızlandırdığını bildirdi.

Karaca, ilçe teşkilatlanma çalışmalarının sürdürdüklerini belirterek, “Genel Başkanımızı Konya ile buluşturarak organize etmeyi düşündüğümüz ancak geçirdiği hastalık sonrası ertelediğimiz programımızı çok geciktirmemek adına icra etmeye karar verdik. Sağlığına yeniden kavuşan Genel Başkanımıza bu vesileyle tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Kendilerini İl kongremizde ağırlarız inşallah. Bu süreçte Ahırlı, Çeltik, Çumra, Ereğli, Kulu, Sarayönü, Selçuklu, Yunak ve Tuzlukçu ilçelerimizde teşkilat kuruluşlarımızı tamamladık ve kurucu ilçe başkanlarımızla kurucu heyetlerimizi görevlendirdik. Başkanlarımız teşkilatlarımızın fiziki ilçe mekânlarını hazırlama gayreti içerisindeler. Ahırlı ilçe başkanımız Hüseyin Geçer, Çeltik ilçe başkanımız Osman Tosun, Çumra ilçe başkanımız Hüseyin Kurt, Ereğli ilçe başkanımız Nurullah Yılmaz, Kulu ilçe başkanımız Ahmet Fevzi Koçtaş, Sarayönü ilçe başkanımız Muhammet Badem, Selçuklu ilçe başkanımız Selman Uçar ve Yunak ilçe başkanımız Osman Yıldız, Tuzlukçu ilçe başkanımız Ali Manav nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine bu kutlu yolculukta bizlere yol arkadaşlığı yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. 40.000 km kareye yakın il coğrafyamızın tamamında da en kısa sürede teşkilatlanmamızı tamamlamak üzere sahada komisyon çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

“İLÇE BAŞKANLARI TAKDİM PROGRAMINA KATILANLARA TEŞEKKÜR”

Geçen hafta il başkanlığında düzenlenen İlçe Başkanları yetki belgesi takdim programına katılan Genel Merkez Yöneticilerine ve ilçe başkanlarını teşekkür eden Karaca şunları ifade etti: “Kurucu ilçe başkanlarımıza yetki belgesi takdim programımıza katılarak bizlere destek veren Partimizin Genel Sekreteri Sadullah Ergin başta olmak üzere, Genel Başkan Yardımcıları Nihat Ergün ve Burak Dalgın, Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyeleri Hatice Dudu Özkal, Yusuf Türkmen ve Furkan Akdoğan’a, ayrıca ilçelerimizden katılarak programı güzelleştiren kurucu ilçe başkanlarımıza ve kurucu heyetlerimize ve emeği geçen partililerimize teşekkürlerimizi sunuyorum.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.