Diomande: “Galibiyet Serimizi Sürdürmek İstiyoruz”

Diomande: “Galibiyet Serimizi Sürdürmek İstiyoruz”
Konyaspor’un oyuncusu İsmael Diomande: “Bu maç Malatyaspor maçı kadar çok önemli bir maç. Galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Bunu yaptığımız zaman takımımız ligde hak ettiği yere doğru yükselişe geçecektir”

Konyaspor’un oyuncusu İsmael Diomande, “Bu maç Malatyaspor maçı kadar çok önemli bir maç. Galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Bunu yaptığımız zaman takımımız ligde hak ettiği yere doğru yükselişe geçecektir” dedi.

İsmael Diomande, Konyaspor’un hazırlıklarını sürdürdüğü Kayacık Tesisleri’nde açıklamalarda bulundu. Diomande, Malatyaspor maçında 2-0 geriden gelerek aldıkları 3-2’lik galibiyetin daha da anlam kazanması adına Gaziantep FK mücadelesinden 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Geçen hafta deplasmanda oynadıkları Malatyaspor maçını değerlendiren İsmael Diomande “Bizim için çok önemli olan bir maçtı. Maça kesinlikle kazanmak için çıktık. Ama maalesef soyunma odasına 2-0 yenik durumda girdik. Ama burada birbirimizi motive ettik. Daha sonra benim attığım golle birlikte takımımız daha da ateşlenmiş oldu. Gol attığım için oldukça mutlu oldum. Sonrasında mücadelemizi bırakmadık ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Çok mutluyuz” diye konuştu.

Konyaspor’un 26 Şubat Cuma günü evinde oynayacağı Gaziantep FK maçı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan yeşil-beyazlı takımın futbolcusu İsmael Diomande, “Bu maç Malatyaspor maçı kadar çok önemli bir maç. Galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Bunu yaptığımız zaman takımımız ligde hak ettiği yere doğru yükselişe geçecektir” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.