Doğa Yürüyüşlerine Yoğun İlgi

Doğa Yürüyüşlerine Yoğun İlgi
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin sağlıklı yaşama katkıda bulunmak için gerçekleştirdiği “Konya’da Yürüyoruz” temalı doğa yürüyüşü etkinlikleri devam ediyor. Beyşehir İlçesi’nin Yeşildağ Mahallesi’ndeki yürüyüş etkinliğine katılanlar, doğa ile içe içe olurken Konya’nın doğal güzelliklerini de yakından görme fırsatı buldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Konya’da Yürüyoruz” temalı doğa yürüyüşleri hafta sonu Beyşehir’in Yeşildağ Mahallesi’nde devam etti.

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak fiziki yatırımların ve altyapı çalışmalarının yanında sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem verdiklerini ifade ederek, bu kapsamda doğa yürüyüşü etkinlikleri düzenlediklerini dile getirdi.

 

“Konya’da Yürüyoruz” temasıyla son olarak Beyşehir ilçesine bağlı Yeşildağ Mahallesi’nde gerçekleştirilen yürüyüşe yüzlerce doğaseverin katıldığını belirten Başkan Altay, “Amacımız, Konya’da yaşayan hemşehrilerimizin hem sağlıklı yaşamalarına katkıda bulunmak hem de daha önce görmedikleri doğal güzellikleri onlarla buluşturmak. Yaklaşık 7 kilometre süren yürüyüşte doğaseverler, Konya’nın doğal güzelliklerini yakından görme fırsatı yakaladı” dedi.

 

Doğa yürüyüşlerinin; 28 Kasım’da Bozkır - Aygır, 5 Aralık’ta Seydişehir - Tınaztepe ve 12 Aralık’ta da Akşehir - Hıdırlık’ta devam edeceğini paylaşan Başkan Altay, tüm doğa tutkunlarını yürüyüşlere katılmaya davet ederken, başvuruların sporkonya.com.tr adresinden yapıldığını da sözlerine ekledi.

 

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.