“Doğanın Gittikçe Tükenen Kaynaklarını Korumalıyız”

“Doğanın Gittikçe Tükenen Kaynaklarını Korumalıyız”
ÇMO İl Temsilcisi Dr. Selim Doğan, çevre mühendislerinin doğanın gittikçe tükenen kaynaklarını korumak, verimli bir şekilde kullanılmasını sağlamak ve doğayı insanın etkisinden, insan sağlığını da kirlenen çevrenin etkilerinden korumak için özverili ve gayretle çalıştıklarını belirtti.

Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) İl Temsilcisi Dr. Selim Doğan, çevre mühendislerinin doğanın gittikçe tükenen kaynaklarını korumak, verimli bir şekilde kullanılmasını sağlamak ve doğayı insanın etkisinden, insan sağlığını da kirlenen çevrenin etkilerinden korumak için özverili ve gayretle çalıştıklarını söyledi.

ÇMO Konya Temsilciliği’nin düzenlediği iftar yemeğinde, Konya’da faaliyet gösteren Çevre Danışmanlık ve ÇED firma çalışanları, belediye ve kamu personeli, üniversitelerin Çevre Mühendisliği akademisyenleri ve öğrenciler bir araya geldi.

Çevreyle ilgili tüm paydaşların bir arada olduğu programda, bölgenin çevre sorunları ele alındı. Sorunların çözümüne yönelik mesleki dayanışma ve kaynaşma sağlanarak ortak adımlar atmak için daha sık bir araya gelinmesi kararlaştırıldı.

ÇMO İl Temsilcisi Dr. Selim Doğan yaptığı konuşmada, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise kurtuluş olan Ramazan ayında iftar sofrasında bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. 

Doğan, çevre mühendislerinin doğanın gittikçe tükenen kaynaklarını korumak, verimli bir şekilde kullanılmasını sağlamak ve doğayı insanın etkisinden, insan sağlığını da kirlenen çevrenin etkilerinden korumak için özverili ve gayretle çalıştıklarını söyledi.

“23 Mayıs 1992 yılında kurulan ve bu yıl 27. yaşını kutlayan ÇMO’nun, Türkiye genelinde yaklaşık 13 bin, Konya’mızda ise 250 kayıtlı üyesi bulunmakta olup, her geçen gün büyüyen kocaman bir aile olma yolunda emin adımlarla yürümektedir” diyen Doğan, ÇMO Konya İl Temsilciliği tarafından ilk defa gerçekleştirilen iftar programına katılanlara teşekkür etti.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.