Doğaseverler Yürüyüş Etkinliğinde Buluşuyor

Doğaseverler Yürüyüş Etkinliğinde Buluşuyor
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Spor Konya Projesi kapsamında sağlıklı yaşama katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği “Konya’da Yürüyoruz” temalı doğa yürüyüşü etkinlikleri doğaseverleri bir araya getiriyor. Sınırlı sayıda kontenjanın bulunduğu yürüyüşlere başvurular “sporkonya.com.tr” yapılıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Konya’da Yürüyoruz” temalı doğa yürüyüşleri devam ediyor.

Spor Konya Projesi kapsamında gerçekleştirilen örnek uygulamalardan olan “Konya'da Yürüyoruz” temalı yürüyüş etkinlikleri ile Konya Büyükşehir Belediyesi, gündelik hayatın stresinden yorulup şehir yaşamına ara vermek isteyen doğaseverlere önemli bir imkan sunuyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi sağlıklı yaşama teşvik etmek için Haziran ve Temmuz aylarında 3 yürüyüş gerçekleştirecek. Bu kapsamda; 19 Haziran'da Ilgın Bulcuk Gölü, 26 Haziran’da Derebucak-Balatini Mağarası ve 3 Temmuz’da Yalıhüyük-Gölcük Yaylası’nda gerçekleştirilecek tüm doğaseverler katılabilecek.

Sınırlı sayıda kontenjanın bulunduğu ve 250 katılımcı ile yapılması planlanan yürüyüşlere başvurular “sporkonya.com.tr” adresinden yapılabiliyor.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.