Doğrul: “Kamu çalışanlarını mutlu etmenin tam zamanı”

Doğrul: “Kamu çalışanlarını mutlu etmenin tam zamanı”
Türkiye Kamu-Sen Konya İl Temsilcisi Veli Doğrul, kamu çalışanlarının 3600 ek göstergeyle ilgili taleplerini karşılayan tasarının halen TBMM komisyonunda beklediğini belirterek, “Yetkililer bu tasarımızı dikkate alarak 3600 ek gösterge sorununa nihai çözüm getirmelidir” dedi.

Türkiye Kamu-Sen Konya İl Temsilcisi Veli Doğrul, kamu çalışanlarının 3600 ek göstergeyle ilgili taleplerini karşılayan tasarının halen TBMM komisyonunda beklediğini belirterek, “Yetkililer bu tasarımızı dikkate alarak 3600 ek gösterge sorununa nihai çözüm getirmelidir. Bu zor günlerde fedakâr çalışanlarımızı mutlu etmenin tam zamanıdır” dedi.

Türkiye Kamu-Sen Konya İl Temsilcisi Veli Doğrul, 3600 ek gösterge ile ilgili bir açıklama yaptı. Kamu çalışanlarının 3600 ek göstergeyle ilgili tüm taleplerini karşılayan tasarının halen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu’nda beklediğini anımsatan Doğrul, “Yetkililer bu tasarımızı dikkate alarak 3600 ek gösterge sorununa nihai çözüm getirmelidir. Bu zor günlerde fedakâr çalışanlarımızı mutlu etmenin tam zamanıdır” diye konuştu.

“3600 EK GÖSTERGE YASALAŞMALI”

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın 3600 ek göstergeye ilişkin Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın çalışmalarına devam ettiğine dair yaptığı açıklamaya dikkati çeken Doğrul, “3600 ek gösterge uygulaması, mutlak surette tüm memurları kapsayacak şekilde ele alınmalı ve bir an önce yasalaşmalıdır. Atılacak bu adım, içinde bulunduğumuz pandemi döneminde başta eğitim ve sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm kamu çalışanlarımızı mutlu edecektir” değerlendirmesinde bulundu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.